Laurentiu: “Eu si Ana ne simtim bine impreuna!”


ana-maria-laurentiu-mpfm6

Afla ce se intampla intre cei doi.

Rezumat MPFM6 din 07.12.2016, ora 11.15:

Laurentiu a facut o scurta caracterizare a femeii ideale, din punctul lui de vedere. El isi doreste o persoana sincera si educata. Concurentul incearca sa o cunoasca mai bine pe Ana-Maria. Laurențiu: ”Pentru mine, Ana este o fata ok. Este o fire mai vulcanica, dar si eu sunt vulcanic. Semanam un pic. Eu si Ana ne simtim bine impreuna, ca si prieteni! Momentan ne cunoastem mai bine! Anei-Maria ii pasa de mine! Chiar daca si-a creat o imagine nu prea buna, eu o vad altfel, eu cred ca Ana are un suflet bun.”

Ana-Maria s-a aratat interesata de Laurentiu si i-a facut ochi dulci, fara retineri. De asemenea, Laurentiu s-a aratat mai interesat de Ana-Maria, decat de Andreea, la bratul careia a pasit sambata in casa Mireasa pentru fiul meu.

Cosmin s-a hotarat sa devina mai vocal in emisiune, la indemnul familiei lui. Cosmin: ”Familia mi-a cerut sa fiu mai vocal in emisiune”

Cosmin s-a intors impotriva lui Petru, pe care l-a acuzat ca l-a impins intentionat pe scari.

Paula Chirila a reactionat dupa ce a fost victima unei inselatorii pe Facebook!

Maria si-a intalnit familia, iar lacrimile si-au facut prezenta in platoul ”Mireasa pentru fiul meu”.

Maria si Marius au marturisit ca se plac.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 7 decembrie 2016, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free