Madalina si Bebe, schimb dur de replici


madalina-bebe-mpfm6

Afla ce s-a intamplat.

Rezumat MPFM6 din 10.11.2016, ora 11.15:

Paula Chirila a fost in inspectie in casa fetelor. Din pacate, fetele ramase in casa au dovedit ca nu sunt gata sa fie neveste. Mizeria pe care a gasit-o in casa a fost de neconceput.

Ieri, Iulia a lesinat. Clipele de slabiciune ale concurentei i-au pus pe jar pe concurenti!

Dupa fotbal, Andreea si Madalina au avut parte de o cina speciala alaturi de Radu si Petru!

Scandal in casa “Mireasa pentru fiul meu”! Madalina si Bebe au ajuns la cutite! Bebe: “Madalina nu stie sa guste glume. Ii este frica sa se apropie de un baiat!”

Madalina catre Bebe: “Mai bine ma marit acum decat sa ajung la 38 de ani singura!”

Ana-Maria si Maria au dezvaluit ispravi “glorioase” din trecutul lor zbuciumat!

Adriana le-a destanuit fetelor detalii tulburatoare din trecutul sau zbuciumat! Adriana despre fiica ei: “E a mea si atat! Tatal nu o cauta, nu vrea, e mai bine fara! Tatal fetitei mele m-a dat afara din casa si nici apoi nu m-a ajutat! A vrut sa fac intrerupere de sarcina, dar nu s-a mai putut face nimic cand am fost! Cand fata avea 2-3 ani l-am cautat eu ca sa ma ajute, dar mi-a zis ca abia acum il caut? N-am avut o copilarie fericita!”

Cosmin: “Adriana cauta pe cineva care sa o sustina!”

Cristi: “Consider ca un copil trebuie sa creasca langa ambii parinti sau cel putin langa unul! Daca eu as fi avut un copil, nu as fi intrat in casa!”

In emisiune au fost aratate imagini in premiera cu fiica Adrianei.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 10 noiembrie 2016, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free