Afla ce s-a intamplat cu Natasa


natasa-a-parasit-competitia-mpfm5

Rezumat si reluare MPFM5 din 11.06.2016, ora 17:

Lavinia a castigat imunitatea si a fost nevoita sa elimine un concurent dintre cei mai slabi: Mihaela, Vladut, Liliana si Nicolae. Lavinia l-a eliminat pe Vladut din cursa pentru masina.

Mihaela a fost acuzata ca ar fi facut vraji pentru castigarea masinii puse in joc. Vanessa a spus ca 90% din rezultatele pe care Mihaela le-a obtinut in cursa pentru masina se datoreaza incantatiilor facute.

Mihaela: “Sunt evlavioasa de foarte mica, iar din biblie citesc de multa vreme!”

Loredana sustine ca Mihaela ar fi blestemat-o.

Vrajitoarea Vanessa: “Blestemele facute in dusmanie nu sunt deloc bune! Sfatul meu pentru concurenti: sa nu recurga la practici despre care nu stiu nimic!”

Concurentii au facut din nou nominalizari strategice. Iata cum au nominalizat acestia: Constantin – Ionut si Loredana, Valentin – Constantin si Mihaela, Emilia – Loredana si Ionut, Vladut – Nicolae si Emilia, Loredana – Nicolae si Lavinia, Catalin – Ionut si Loredana, Eduard – Loredana si Ionut, Tatiana – Nicolae si Lavinia, Ionut – Nicolae si Lavinia, Mihaela – Loredana si Ionut, Denisa – Lavinia si Eduard, Liliana – Catalin si Denisa, Lavinia – Loredana si Tatiana, Nicolae – Ionut si Loredana, Adriana – Ionut si Constantin.

Ionut, Loredana, Nicolae si Lavinia au intrat in cursa de eliminare. Concurentul cu cele mai putine voturi dintre cei 4 intra in cursa de eliminare timp de o saptamana.

66, 8% dintre telespectatori au votat astazi ca Natasa sa plece dupa 9 luni de stat in competitie.

Aici gasiti reluarea partii a doua din Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 11 iunie 2016, ora 17 – partea I, partea a II-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free