Afla ce s-a intamplat cu Vladut


vladut-mpfm5-finala-saptamanii

Dar si ce concurenti sunt aproape de eliminare.

Rezumat si reluare MPFM5 din 07.05.2016, ora 17:

Razboiul dintre Mihaela-Constantin si Adriana-Valentin a continuat.

Mihaela: “M-a deranjat ca Adriana spunea ca eu sa recunoasc adevarul si m-a mirat acest lucru. Practic ce sa recunoasc? Eu i-am vazut pe scaun. Adriana a mintit de multe ori, dar am tacut.”

Adriana: “Si-au dat seama ca s-au strans lucrurile si nu au nicio sansa pentru a prinde finala, de aceea au inceput sa dea in noi pentru a urca in clasament asa cum a facut si Ciprian.”

Valentin: “Daca era vorba de o alta persoana Mihaela ar fi spus ce a vazut, dar nu va da niciodata in Lavinia deoarece are nevoie de sustinatorii oricui. Cand oamenii au o problema cu tine, au de fapt cu ei insisi!”

Mihaela este de parere ca sustinatorii lui Florin si ai Alexandrei s-au orientat acum catre ea si Constantin, dupa plecarea favoritilor lor.

Marea Finala se apropie cu pasi repezi, iar strategiile secrete sunt activate! S-au facut din nou nominalizari. Denisa: “Ii voi nominaliza pe cei care m-au deranjat!”

Concurentii care au primit cele mai multe nominalizari ( in numar egal) au fost Constantin, Tatiana, Loredana si Ionut. A fost dat drumul clasamentului general, astfel cel mai putin votat dintre cei nominalizati v-a intra automat in cursa de eliminare.

Vladut a fost votat sa ramana in competitie. Intrebat pe cine ar fi nominalizat, Vladut a raspuns ca ar fi votat-o pe Tatiana si pe Denisa.

Aici –> reluarea partii a doua din Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 7 mai 2016, ora 17 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Un comentariu la “Afla ce s-a intamplat cu Vladut”

  1. 1
    BUNICU Says:

    Cum se hranesc aici Catalin si Vaida cu minciuni,pe toate site era clar ca Vlăduț trebuia sa plece dar si Vaida a dat de inteles ca voturile sunt nimic pentru ei ei fac legea cine pleaca si cine ramîne,Foarte bine au procedat cei care au plecat este prea multă minciună in aceasta mizerie de emisiune,eu comentez doar din tot ce am citit de pe toate blogurile despre aceasta emisiune.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free