Catalin versus cuplul Eduard-Lavinia


catalin-versus-lavinia-eduard-mpfm5

Ce se intampla intre acestia?

Rezumat si reluare MPFM5 din 11.04.2016, ora 11.15:

Ionut a pregatit un plan indraznet. Cu proiectul pus la punct, proaspatul logodnic, a intrat in actiune si a cerut de nevasta pe Loredana. Cei doi concurenti s-au logodit din nou.

Sambata seara, castigatorii din Finala Saptamanii, au avut parte de clipe de neuitat in club, unde au lasat inhibitiile deoparte si s-au distrat pe cinste.

Spre disperarea lui Valentin, Adriana si-a ales cu greu tinuta de club.

Catalin: “Lavinia si Eduard nu mai sunt ancorati in realitate! Un om bun face, nu compenseaza prin vorbe. In primele zile cand am venit, nu am avut buget si nici mancare nu am putut sa imi aduc de acasa. Cand a plecat, Ciprian mi-a scos ochii ca mi-a dat sase cartofi, dar erau incoltiti si au ajuns la gunoi.”

Cu putina vreme in urma, o pasionala poveste de iubire se incheia numai dupa doua saptamani de dragoste. De curand, Marius a revenit la sentimente mai bune fata de Nicoleta, careia i-a propus o reimpacare. Nicoleta: “Am discutat cu Marius. Nu inteleg de ce apar schimbarile astea la el abia dupa ce eu am intrat in cursa de eliminare.”

Aici –> reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 11 aprilie 2016, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free