Au plecat fara sa mai priveasca in urma


9-concurenti-au-parasit-competitia-mpfm5

Afla ce s-a intamplat.

Rezumat si reluare MPFM5 din 11 aprilie 2016, ora 14:

Baietii au recurs la cele mai ingenioase metode pentru a-l opri pe Florin sa plece din competitie.

Situatia lui Florin a creat controverse intre concurenti! Florin: “Daca ma nasteam intr-o familie de oameni calculati, ramaneam in competitie! Daca as fi avut situatia celorlalti, probabil ca as fi ramas. Daca plec astazi o sa stau o zi sau doua la un hotel sau un prieten si probabil ca apoi o sa plec in Grecia!”

Intentiile lui Florin au fost puse la indoiala de Catalin.

Catalin: “Sunt satul de prosteala asta. Nici eu nu am o situatie buna. Mama a condus tramvaiul toata viata!”

Astazi s-au deschis portile casei Mireasa pentru fiul meu. 9 concurenti au parasit competitia matrimoniala fara sa priveasca in urma. Acestia au fost: Florin, Alexandra, Cosmin, Oana, Alexandru, Marius, Nicoleta, Tudor si doamna Luiza. Cei noua concurenti au fost descalificati din competitie, fara sa fie obligati sa plateasca acele clauze contractuale in cazul descalificarii prin incalcarea regulamentului.

Desi sustinea sus si tare ca isi doreste sa plece din competitie pentru a se reintalni cu Cristina afara, Vladut a ramas in casa atunci cand portile s-au deschis. Concurentul a motivat ramanerea lui in casa, spunand ca nu este sigur ca va fi cu Cristina in afara, iar nesiguranta l-a determinat sa mai ramana in concurs.

Plecarea celor 9 concurenti au lasat in urma lacrimi amare.

Catalin: “Am fost un soc pentru ca nu ma asteptam sa plece atata lume. Eu am experienta celor sapte luni din primul sezon, dar acest sezonul este mult mai greu.”

Adriana: “Sunt mai puternica decat cei ce au abandonat! Nu voi pleca niciodata pe usa din dos!”

Ionut: “Trebuie sa fim mai uniti! Tot ce ni se intampla se petrece datorita noua!”

Aici –> reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 11 aprilie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free