Dezvaluiri din trecutul Denisei


denisa-mpfm5-acuzatii

Afla ce acuzatii a primit concurenta si cum s-a aparat.

Rezumat si reluare MPFM5 din 04.04.2016, ora 14:

De cateva zile, o criza acuta s-a instalat in competitie. Lipsiti de posibilitatea de a-si satisface viciul, concurentii au escaladat culmile disperarii. Acestia au cautat in gunoi chistocuri de tigari.

Manati de nevoie, Alexandru, Denisa si Marius au gasit solutii ingenioase pentru satisfacerea viciului lor.

Inca de la primii pasi in competitie, Denisa i-a înnebunit pe baieti cu unduirile sale senzuale. Temperatura pe ringul de dans a atins cote maxime, greu de suportat de baietii care inca nu si-au gasit jumatatea.

Intr-un e-mail venit pe adresa redactiei Mireasa pentru fiul meu, o telespectatoare a dezvaluit ca Denisa ar fi dansat si in clipuri de manele si a acuzat-o pe concurenta ca ar fi intrat in competitie doar pentru faima si pentru a putea deveni cunoscuta. Denisa a recunoscut: “Am dansat in videoclipuri de manele!”

Intr-un e-mail trimis de un posibil fost prieten al Denisei, concurenta de la ”Mireasa pentru fiul meu” a fost acuzata ca a mintit atunci cand a declarat ca este virgina!

In urma acuzatiilor care i-au fost aduse, Denisa a zis ca ar fi in stare sa mearga si la un control pentru a demonstra ca este virgina.

Aici –> reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 4 aprilie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free