Catalin sau Florin, cine are dreptate?


catalin-marius-florin-mpfm5

Rezumat MPFM5 din 08.03.2016, ora 11.15:

Nicolae catre Emilia: “Mihaela cauta mereu sa te provoace, iar tu ii cazi de fiecare data in plasa!”

De 8 Martie, Tudor si-a exprimat in scris dragostea pentru mama lui, doamna Luiza. Scrisoarea lui Tudor i-au adus lacrimile pe obraji doamnei Luiza.

Duminica dupa-amiaza, cei cinci concurenti care au castigat concursul de cunoastere al partenerelor s-au intalnit cu sustinatorii, de la care au primit foarte multe sfaturi.

Emotionata de intalnirea lui Valentin cu mama ei, Adriana a simtit nevoia sa transmita parintilor ei un mesaj prin care sa-si exprime dragostea fata de ei: “Dumnezeu mi-a daruit cei mai minunati parinti din lume!”

In ajun de 8 martie, cele 3 mame din competitie au primit un cadou special. Au mers la cumparaturi in mall, unde au putut sa-si cumpere produse in valoare de 500 lei fiecare.

Catalin a intrat in colimatorul concurentilor. Florin i-a cerut lui Catalin sa-i spuna ceea ce gandeste despre el, direct in fata.

Catalin: „Mai bine mananc o ceapa cu paine decat sa imi miros sosetele! Cei care fac videochat au niste trasaturi de caracter indoielnice! Capitalul de imagine si brandul Florin a fost creat cu minciuni! Toata lumea mintea, dar macar minti cu ceva care are importanta!”

Florin: „Este o persoana care manipuleaza. Incearca sa induca ce simte el persoanelor de acasa! Catalin vrea in primul rand sa castige competitia.”

Afland ca a cerut bani sustinatorilor dupa iesirea din competitia cu sezonul 1, Marius a afirmat despre Catalin: “Catalin nu are dreptul sa vorbeasca despre valori morale!”

Catalin: „Desi nu am avut o relatie stabila, era deschisa si a durat sase ani! In contul pe care eu l-am postat am primit 250 euro de la o doamna din Germania si 200 de lei de la persoane anonime!”

Doamna Luiza: „Catalin si Florin sunt doi barbati extrem de inteligenti care se lupta pentru putere!”

Florin: „Este posibil sa formez un cuplu cu Alexandra, dar asta nu schimba cu nimic ceea ce am zis!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 8 martie 2016, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Un comentariu la “Catalin sau Florin, cine are dreptate?”

  1. 1
    Mariana Pitesti Says:

    Din punctul meu de vedere,amandoi joaca teatru.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free