Afla povestea de viata a concurentului Nicolae


poveste-de-viata-nicolae-mpfm5

Rezumat MPFM5 din 07.03.2016, ora 14:

Loredana si Eduard au fost la cumparaturi.

Catalin este privit cu ostilitate de catre ceilalti concurenti. Catalin: “Florin este interesat doar de bani, nu de gasirea sufletului pereche!”

Florin: “Catalin spunea ca o place pe Alexandra, dar cand sora ei a venit aici, avea ochi doar pentru aceasta!”

Adriana: Ma astept ca Valentin sa fie atacat de Catalin dupa ce conflictul cu Florin se va incheia!”

Valentin: “Catalin face un joc murdar!”

Nicolae a avut parte de o copilarie foarte trista. Tatal lui a murit cand el era mic, iar el a fost crescut de bunica. Mama lui Nicolae: “Eu si fiul meu nu suntem afectuosi unul fata de celalalt!”

La finalul saptamanii trecute, Aurel a fost eliminat din competitie! La scurt timp dupa iesire, Aurel a dat un interviu in care si-a spus parerea despre cele traite in concurs. El a spus ca o va astepta pe Valentina la el acasa.

Primele declaratii ale lui Aurel dupa eliminare: “In afara o sa fiu mai fericit. O sa o astept pe Valentina acasa. Pana in decembrie nu aveam de gand sa plecam, insa s-au acumulat multe. Majoritatea celor apropiati noua au plecat! Ea a dorit sa plec eu primul si pe urma sa vina si ea. Valentina este viitoarea mea sotie si va fi mama copiilor mei!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 7 martie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free