Afla cine s-a mai alaturat concurentelor agresate de iubiti


mara-banica-mpfm5-violenta-conjugala

Rezumat MPFM5 din 04.03.2016, ora 14:

Emisiunea de la ora 14, a fost dedicata aceluiasi subiect, ca si cel de ieri, si anume, violenta conjugala. Celor 5 concurenti agresate de fostii iubiti (Liliana, Oana, Emilia, Alexandra si Tatiana), s-a alaturat si Valentina, care a fost bruscata in ultimul timp de Aurel.

Invitatele emisiunii au fost Nadine, cunoscuta de la Scoala Vedetelor si Mara Banica. Cele doua “vedete” au incercat sa dezbata acest subiect destul de delicat si tabu al femeilor agresate.

Oana a marturisit ca a acceptat comportamentul fostului iubit si a recunoscut ca in familia ei a vazut un astfel de comportament din partea tatalui care a divortat de mama sa si a plecat de acasa. Oana nu si-a mai vazut tatal de 7 ani. In emisiunea de astazi, tatal Oanei a intrat in direct pentru a-si sustine fiica. De asemenea si mama Oanei a vrut sa-i transmita concurentei cateva cuvinte de incurajare.

Valentina a fost si ea luat in colimator in urma comportamentului din ultimul timp al lui Aurel fata de ea. Desi concurenta nu a recunoscut ca Aurel a fost agresiv cu ea, Mara Banica este de parere ca Aurel ascunde un comportament care in curand va iesi la iveala.

Mara Banica, catre Valentina: “Daca relatia ta cu Aurel continua, in maxim 2-3 luni vei fi lovita!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 4 martie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free