O place Marius pe Natasa?


marius-natasa-mpfm5

Afla ce se intampla intre cei doi.

Scurt rezumat al emisiunii MPFM5 din 12.02.2016, ora 11.15:

Oboseala si stresul i-a adus pe Cosmin si Oana in pragul de a-si cere eliminarea din competitia ”Mireasa pentru fiul meu”.

Marius a pornit pe drumul dragostei cu gandul la Loredana, dar scopul sau s-a schimbat dupa ce a intalnit-o pe Natasa. Inima lui Marius bate pentru Natasa: ”Imi plac fetele care se lasa mai greu”

Natasa se simte atrasa de felul de a fi al lui Marius.

Tensiunile cu Florin l-au marcat pe Aurel. Incercand sa-l calmeze, Valentina a simtit pe propria piele incordarea iubitului ei: ”Daca nu mai ai chef sa stai aici, pleaca acasa!”

Florin: ”Nu m-as putea comporta cu o femeie asa cum Aurel a facut-o cu Valentina!”

Gestul lui Aurel fata  de Valentina a provocat ecouri in randul tuturor concurentilor, iar interpretarile nu au intarziat sa apara. Avertismentele au sosit imediat!

Aurel: ”Nu regret nimic!”

Florin a fost ironizat de Valentina si Aurel in urma imaginilor incendiare aparute cu el. Concurentul intrat de curand in casa Mireasa pentru fiul meu a fost filmat in timp ce-si schimba lenjeria intima in camera.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 12 februarie 2016, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free