Conflict dur intre Lavinia si Florin


conflict-dur-intre-lavinia-si-florin-mpfm5

Afla de unde a pornit totul.

Scurt rezumat al emisiunii MPFM5 din 12.02.2016, ora 14:

In lipsa Adrianei, Valentin a intrat in conflict cu Lavinia! Concurenta a vrut sa-l instige pe acesta impotriva lui Florin! Lavinia a recunoscut ca a incercat sa-l instige pe Valentin impotriva lui Florin.

Cum l-a vazut pe Florin in patul ei, Lavinia i-a cerut acestuia sa plece imediat! Concurentul a reactionat in emisiune in privinta comportamentului Laviniei!

Florin a lansat un atac dur la adresa Laviniei: “Esti precum un cameleon!”

Lavinia: “Nu-mi place de Florin pentru ca ne trateaza pe toti cu aroganta!”, “Florin stie intotdeauna cum si unde sa puncteze!”

Vulcanul discordiei a erupt din nou! Adriana i-a interzis Laviniei sa mai glumeasca pe seama ei sau a lui Valentin! Razboi fara mila intre Adriana si Lavinia: “Nu te duce capul sa vorbesti cu mine!”

Adriana catre Lavinia: “Fii tu batrana, ca eu sunt ok asa, la varsta mea!”

Natasa: “Lavinia crede ca daca are cu cinci ani in plus, trebuie sa-i spun mama!”

Natasa catre Lavinia: “Nu te mai suport! In platou spui ca ne ai pe toti la suflet, dar in casa spui ca nu ne mai suporti!”

Natasa catre Eduard: “Ai devenit nesimtit alaturi de Lavinia!”

Adriana a fost intampinata cu o surpriza pregatita chiar de Valentin, la intoarcerea de pe meleagurile copilariei iubitul ei!

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 12 februarie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free