Un concurent a avut parte de surpriza vietii lui


valentin-mpfm5-supriza-vietii-lui

Afla despre cine este vorba si ce surpriza i s-a pus la cale.

Scurt rezumat al emisiunii MPFM5 din 5.02.2016, ora 14:

Eduard a fost prins la mijloc intre prieten si iubita. Tudor: “Nu-mi place sa se discute despre mine in lipsa mea!”

Viitorii concurenti sunt asteptati din clipa in clipa, iar primele imagini difuzate cu acestia i-au pus pe concurenti pe jar.

Valentin a avut parte de surpriza vietii lui! Adriana l-a cerut de barbat: ”Vrei sa ne petrecem tot restul vietii impreuna?”. Raspunsul lui Valentin a fost, evident, DA.

Adriana si Valentin si-au reinnoit juramintele de logodna, dupa ce o sustinatoare de-a lor le-a trimis o pereche de verighete.

La ultima sa vizita, tatal lui Tudor i-a dat acestuia ponturi despre admiratoarele sale. Dupa ce a aflat ca va intra o fata de 35 de ani pentru el, Tudor isi asteapta cu nerabdare jumatatea.

Cand noaptea se asterne, veselia infloreste! In joaca, Cristina a tras in jos de pantalonii Valentinei, lasand-o pe aceasta cu partile intime la vedere.

Cristina a avut parte de o surpriza foarte placuta. Mama ei a intrat in legatura telefonica direct din Spania. Concurenta nu si-a mai vazut mama de mai bine de jumatate de an, iar faptul ca a vorbit astazi cu ea a emotionat-o foarte mult.

Doamna Virginica se teme in continuare de ziua cand va merge la cumparaturi. Gabriel, fiul cel mare al acesteia a intrat in legatura telefonica pentru a-si incuraja mama.

Gabriel, fratele lui Ciprian: “Eu cred ca ceilalti il invidiaza pe fratele meu, pentru ca a fost pe ultimul loc in clasament, dar apoi a fost votat si a ajuns pe locul doi! Fiecare si-ar dori sa fie sustinut de public.”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 5 februarie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free