“Imi cer iertare. Eu am gresit mai mult!”


valentina-mpfm5-si-a-cerut-iertare

Afla ce s-a mai intamplat cu  Aurel si Valentina, dupa ce ieri s-au despartit cu scandal.

Scurt rezumat al emisiunii MPFM5 din 04.02.2016, ora 14:

Daca ieri se desparteau cu surle si trambite, astazi Aurel si Valentina s-au afisat in emisiune tinandu-se de mana.

Mireala Boureanu Vaida le-a dat un sfat celui mai nehotarat cuplu din competitie, si anume lui Aurel si Valentinei, carora le-a spus: ”O relatie din mila, nu merge!”

In ultima perioada tensiunile dintre Valentina si Aurel s-au amplificat, iar certurile dintre cei doi au devenit aproape zilnice. Aurel catre Valentina: “Am ajuns sa fiu catelusul tau, m-ai facut minicinos in fata!”

Aurel: “Valentina este rea de gura!”

Cu lacrimi în ochi, Valentina si-a cerut iertare pentru comportamentul avut cu Aurel, atat fata de familia lui, cat si a ei: ”Imi cer iertare. Eu am gresit mai mult Aurel chiar e pentru mine”.

Doamna Luiza s-a aratat dezamagita de agresivitatea cu care Tudor i-a raspuns Marei Banica. Doamna Luiza: “Tudor, ai ajuns sa te certi cu toata lumea si nu este in regula!”, “Tudor este mult prea coleric, mult prea agitat!”

Tudor catre mama lui: “Sunt prost ca ma bag pentru tine!”

Multe fete il doresc pe Tudor, insa actiunile doamnei Luiza nu sunt privite cu ochi buni de viitoarele concurente care vor sosi in curand in casa ”Mireasa pentru fiul meu”.

In urma discutiilor dintre fete, Adriana a fost prima care i-a pregatit lui Valentin o declaratie de dragoste cum nu s-a mai vazut.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 4 februarie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free