Doamna Virginica: “Mai bine la spanzuratoare, decat…”


frica-doamnei-virginica-mpfm5

Afla care este cea mai mare frica a doamnei Virginica.

Scurt rezumat al emisiunii MPFM5 din 3.02.2016, ora 11.15:

Astazi, Nicolae si Emilia au implinit doua luni de relatie, dar din pacate si aceasta aniversare Nicolae o va petrece singur, cu gandul la iubita lui de peste Prut.

Ieri, Oana si Cosmin s-au logodit. Lavinia a dezvaluit faptul ca ar fi primit noi vesti de la Crina, care i-a spus ca si-ar fi gasit jumatatea.

Ieri, Adriana si Valentin au renuntat la greva foamei.

In ciuda eforturilor titanice, fetele nu reusesc sa rezolve problema bugetului! Oana acuza: “Mihaela nu vine cand se alcatuieste lista, dar comenteaza mereu!”

Decizia de a o trimite pe doamna Virginica la cumparaturi, a cazut ca un trasnet peste ea. Mama lui Ciprian a spus ca mai bine ar sari gardul decat sa fie trimisa la cumparaturi, temandu-se la gandul ca nu se va descurca.

Virginica: “Mai bine la spanzuratoare, decat la cumparaturi!”

Adriana si Valentin si-au facut planuri de viitor. Valentin nu ar accepta ajutorul familiei Adrianei.

Doamna Maria, mama Adrianei, a intervenit telefonic pentru a le spune Adrianei si lui Valentin ca ii asteapta acasa cu mare drag.

Concurentii singuri sunt in asteptarea sufletului pereche. Ciprian: “Parerea mamei nu este importanta, conteaza ce simt eu!”

Tudor s-a suparat pe Lavinia: “Voi avea o discutie cu Eduard despre problema mea cu Lavinia!”

Lavinia: “Omul prea bun este luat de prost!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 3 februarie 2016, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free