Reactia Valentinei in urma “dezvaluirilor” despre trecutul ei


dezvaluiri-socante-din-trecutul-valentinei-mpfm5

Scurt rezumat al emisiunii:

Daca la inceput Adriana a sustinut ca nu-l cunoaste pe barbatul misterios care a fost prezent la toate iesirile, acum, concurenta a recunoscut relatia pe care a avut-o cu profesorul ei. Totusi, fetele nu au criticat-o prea mult, iar Liliana i-a spus ca nu avea de ce sa marturiseasca de la inceput.

In emisiunea de astazi au fost prezentate fragmente din discutiile purtate pe internet de fostul iubit al Adrianei si anumiti sustinatori. In aceste discutii, barbatul a criticat foarte mult actiunile Adrianei din competitie, mai ales decizia de a forma un cuplu cu Valentin, despre care nu are o parere buna.

Adriana a mai facut niste dezvaluiri despre profesorul care i-a fost iubit: „A mai avut o relatie si cu alta studenta. Ea a tras de el. A avut doar o aventura!”

Mai multe detalii “picante” din trecutul Adrianei au iesit la iveala zilele trecute, iar acum o alta concurentă a fost luata in vizor. Valentinei i s-au adus mai multe acuzatii, printre care faptul ca ar fi avut o relatie cu un interlop, cu care ar fi ramas insarcinata. Aceasta ar fi renuntat, insa, la sarcina. Valentina a negat insa toate afirmatiile, spunand ca sunt doar rautati la adresa ei, cu scopul de a-l indeparta pe Aurel de ea.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 14 ianuarie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Un comentariu la “Reactia Valentinei in urma “dezvaluirilor” despre trecutul ei”

  1. 1
    Ramona Says:

    Buna ziua, cat de penibila e Valentina? Poate mai mult?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free