Mama Denisei: “Tudor isi va da seama ca este manipulat”


tudor-mpfm5-a-refuzat-o-pe-denisa

Scurt rezumat al emisiunii:

Desi s-a lovit de un refuz din partea lui Tudor, Denisa a spus ca vrea sa ramana in competitie: “Vreau sa-i demonstrez lui Tudor ca il plac cu adevarat!”

Cu toate ca a crezut de la inceput ca doamna Luiza a avut ceva impotriva ei, Florentina a spus in emisiunea de astazi ca nu crede ca mama lui Tudor are ceva impotriva ei.

Tudor si Valentin au avut un mic schimb de replici.

Dupa reprosurile mamei sale, Tudor a cautat compania Denisei. Desi pe Tudor l-a refuzat, Denisa a acceptat totusi sa discute putin cu Ciprian.

Denisa s-a simtit indepartata de Tudor in urma presionilor facute de doamna Luiza.

Doamna Claudia, mama Denisei a intrat in direct si a transmis urmatorul mesaj: „As dori sa ii spun fetei mele la ce mai spera de fapt? A plans foarte mult, nu a mancat! E foarte sensibila. A ajuns acolo, a vazut despre ce e vorba, de ce mai sta? Ii rog pe toti telespectatorii, pe mamele care au copii, sa o voteze sa plece. Asta este dorinta noastra si a prietenelor ei.”, “Acum este devreme, dar Tudor isi va da seama ca este manipulat!”

Tudor: „Denisa a zis ca a venit pentru mine. De ce tine mortis acum ca vrea sa mai stea?”

In urma refuzului categoric al lui Tudor si in urma interventiei mamei sale, Denisa s-a convins ca trebuie sa plece din competitie.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 14 ianuarie 2016, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free