Doamna Luiza nu o place pe Denisa


doamna-luiza-mpfm5-nu-o-place-pe-denisa

Scurt rezumat al emisiunii:

Ieri, in direct, Adriana a facut dezvaluiri incendiare despre trecutul ei amoros.

Timp de o saptamana Valentina si Adriana se bucura de beneficiile camerei speciale.

Problema curateniei a aprins flacara discordiei intre Lavinia si Natasa.

Desi ii despart multi kilometri, povestea de iubire dintre Nicolae si Emilia continua. Nicolae i-a facut o declaratie de dragoste Emiliei, in direct.

Astazi, Mihaela si Constantin au implinit o luna de relatie.

Doamna Luiza i-a reprosat mai multe lucruri lui Tudor, dupa care i-a spus ca isi doreste sa plece din competitie. Doamna Luiza: “Tudor a incercat sa ma depersonalizeze!”, “Fiul meu nu intelege ca actiunile lui se repercuteaza asupra mea!”

Doamna Luiza a marturisit ca nu o place pe Denisa pentru Tudor: “Sunt mai multe lucruri ce nu imi plac la ea. Cred ca dorinta ei de a fi in concurs este mai puternica decat orice altceva.”, ” Florentina este mai potrivita pentru Tudor decat Denisa! Denisa s-a comportat cu fiul meu inca de la intrare ca si cand ar fi avut o relatie cu el.”

Doamna Luiza: “Nu cred ca Denisa a venit in competitie pentru a forma un cuplu cu fiul meu!”, “Desi ma iubeste, Tudor ma abandoneaza!”

Tudor: „Am vazut anumite detalii minore care nu imi plac. Am venit aici ca sa ma casatoresc. Daca voiam doar o relatie ramaneam afara! Ieri am observat anumite gesturi! Nu o vad pe Denisa sufiecient de matura incat sa se marite, sa lupte pentru ceea ce isi doreste. Detaliile fac diferenta pentru mine.”

Mama Denisei s-a aratat extrem de nemultumita de modul in care fiica ei a fost tratata de Tudor si mama lui: „Ne dorim ca fiica noastra sa vina acasa. Eu cred ca doamna Luiza cauta o nora care sa stie sa gateasca!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 13 ianuarie 2016, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free