Ce barbat cauta Liliana?


adrian-enache-cucerit-de-farmecul-lilianei-mpfm5

Scurt rezumat al emisiunii:

Emilia a intrat din nou prin Skype din Chisinau in legatura directa cu casa Mireasa pentru fiul meu.

Desi le despart sute de kilometri, tensiunile dintre Emilia si Liliana s-au amplificat.

Liliana: “In timp ce eu o ajutam, Emilia ma barfea!”

Concurentii au votat: Mihaela este fata cu cei mai multi prieteni in competitie.

Petrecerea din casa “Mireasa pentru fiul meu” a fost una cu totul si cu totul spectaculoasa, iar vedeta serii a fost Liliana, care l-a cucerit pe Adrian Enache. Acesta s-a aratat incantat de concurenta si, mai mult decat atat, i-a cerut, in gluma, numarul de telefon.

La inceputul competitiei, Valentin a flirtat intens cu Liliana, insa ulterior a format un cuplu cu Adriana. Mai mult decat atat, recent, intr-o discutie purtată cu iubita lui, Valentin a marturisit ca nu ar fi putut forma un cuplu cu Liliana, pentru ca aceasta are nevoie de un barbat care sa-i ofere mai mult de la viata.

Aurel si Valentina isi doresc cu ardoare sa plece din competitie, insa doamna Mioara, bunica lui Aurel, a intervenit telefonic pentru a-i anunta pe cei doi ca familiile lor nu sunt de acord cu plecarea lor din casa Mireasa pentru fiul meu.

Doamna Mioara: “Sunt extrem de dezamagita de Valentina!”

Zvonurile si speculatiile cu privire la trecutul Valentinei au impanzit internetul, iar urmaritorii emisiunii au venit cu fel de fel de afirmatii soc. Una dintre ele, suna cam asa: “La 18 ani, Valentina a facut o intrerupere de sarcina!”

Valentina a negat totul.

Interventia Emiliei din Chisinau a starnit noi controverse. Soaptele de iubire dintre Emilia si Nicolae s-au transformat intr-un duel intre rivale.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 5 ianuarie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free