Din bune prietene, Natasa si Emilia au ajuns aprige rivale


natasa-vs-emilia-mpfm5Cui ii dati dreptate in conflictul dintre cele doua concurente?

Scurt rezumat al emisiunii:

Intr-o conversatie purtata cu Valentin, Adriana a facut marturisiri uimitoare. Mai exact, ea a dezvaluit ca a fost cucerita de Ionut, fost concurent al emisiunii din primul sezon. Acest lucru nu i-a afectat, insa, relatia cu Valentin, care s-a aratat entuziasmat de povestea lor de iubire.

Daca saptamana trecuta anuntau ca relatia lor s-a incheiat, Aurel si Valentina si-au acordat o noua sansa, insa discutiile in contradictoriu au continuat. De aceasta data, cei doi indragostiti s-au certat pentru ca Aurel si-a manifestat dorinta de a se cunoaste mai bine si in afara competitiei, in timp ce concurenta si-a exprimat dorinta de a se casatori in casa Mireasa pentru fiul meu.

La inceputul emisiunii erau cele mai bune prietene, insa acum nu se mai suporta. Emilia si Natasa au avut un schimb dur de replici si si-au aruncat vorbe grele. Pe la inceputul competitiei Natasa era confidenta Emiliei, cand i-a marturisit ca ii place pe Constantin si pe Ciprian. In emisiunea de astazi insa, Natasa nu a mai recunoscut ca i-ar fi marturisit aceste lucruri Emiliei.

Emilia: “Natasa foloseste un vocabular extrem de urat!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 9 decembrie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Un comentariu la “Din bune prietene, Natasa si Emilia au ajuns aprige rivale”

  1. 1
    Mary Says:

    Nu au de ce sa fie rivale,Natasa o uraste pe Emilia ca ea si-a gasit iubirea si Natasa nu.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free