Crina, cea mai criticata concurenta din ultima perioada


crina-mpfm5-criticata-de-emanuel

Cu ce credeti ca a gresit concurenta?

Scurt rezumat al emisiunii:

Prietenia dintre Mihaela, Loredana, Natasa, Adriana si Emilia s-a destramat. Fetele nu se mai inteleg ca la inceput, iar in timp ce Mihaela, Loredana si Natasa au ramas unite, Adriana a ramas alaturi doar cu Emilia.

Primul grup de fete le-au criticat pe Adriana si Emilia, spunand despre ele ca s-ar fi schimbat de cand primesc cadouri de la sustinatori.

Mihaela: “De cand a inceput sa primeasca daruri, Adriana si-a schimbat atitudinea fata de mine!”

Adriana simte ca Mihaela nu-l suporta pe Valentin. Adriana: “Mihaela tipa tot timpul la Valentin si il trateaza de parca ar fi ultimul om!”

Natasa: “Emilia a pus monopol pe Adriana!”

Doborata de emotii, Loredana a fugit din studio si a fost consolata de Nicolae, spre deranjul Emiliei care s-a aratat geloasa.

Crina si-a revazut parintii pentru prima data de la intrarea in competitie. Familia Crinei a venit extrem de pornita impotriva lui Cosmin. Mama Crinei: “Cosmin si-a batut joc de sentimentele fiicei mele!”, “Fiica mea a gresit nu trebuia sa se apropie de Cosmin!”

Emanuel si Cosmin au analizat minutios comportamentul Crinei. Emanuel: “Crina este ca o leguma pe care o storci pana nu mai ramane nimic!”

Crina a cazut victima intre razboiul dintre Lavinia si celelalte fete.

Echipa castigatoare a scenetei de Halloween a fost echipa cu nr. 5. Acestia impreuna cu Emilia si Nicolae au plecat in excursie la Castelul Bran.

Aici gasiti reluarea emisiunii – Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 7 noiembrie 2015, ora 17 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free