Mihaela, deranjata de lipsa de curatenie din Casa fetelor


mihaela-mpfm5-furioasa-din-cauza-lipsei-de-curatenie

Scurt rezumat al emisiunii:

Chiar daca sunt de putin timp in competitia iubirii si nu se cunosc prea bine, fetele si băieţii au “tesut” strategii in privinta nominalizarilor. Priviti aici ce decizii au luat concurentii in privinta nominalizarilor.

Au avut numeroase discutii, in urma carora si-au declarat ca se vor trata cu indiferenta, insa nu au reusit. Emilia si Lavinia s-au certat din nou, iar in urma reprosurilor s-au iscat discutii intre toate fetele. Ce s-a intamplat, aflati aici!

Momente deosebit de tensionate au avut loc in casa Mireasa pentru fiul meu, unde Mihaela a starnit o discutie aprinsa, dupa ce s-a aratat deranjata de lipsa de curatenie. Vedeti reactiile acesteia aici.

Miscarile senzuale ale Cassandrei par sa-l fi cucerit pe Robert, care astazi s-a aratat tot mai interesat de cunoasterea concurentei. Pentru ca isi doreste sa o faca partenera lui, Robert a cerut, in direct, sa mearga in casa fetelor. Mai mult decat atat, chiar daca de obicei este mai rezervata, Cassandra i-a transmis sa o astepte.

S-au inscris in competitia iubirii cu dorinta de a se casatori, iar acum au fost provocate sa-si dovedeasca talentul la gatit. Mamele si fetele si-au unit fortele si au preparat mancaruri care mai de care mai delicioase.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 16 septembrie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free