Lavinia a prezis castigatorii MPFM5


lavinia-mpfm5-le-a-ghicit-in-palma-fetelor

Scurt rezumat al emisiunii:

Nici nu au apucat sa se cunoasca bine, caci au si aparut discutiile. Fetele s-au certat recent pe rochii, caci unele dintre ele nu si-au asteptat randul pentru a-si alege creatia vestimentara preferata.

Fetele au fost vizitate sambata de cinci baieti, iar acest lucru a starnit discutii interminabile. Cine pe cine place nu s-a decis inca, insa fetele stiu foarte clar ce nu ar accepta de la un posibil partener nici in ruptul capului.

Mirela Boureanu Vaida a avut parte de o surpriza mai putin placuta in această dupa amiaza. Inspirata de faptul ca una dintre concurente le-a ghicit fetelor in palma, aceasta a intrebat, in gluma, cand va muri. Raspunsul a venit repede, caci Lavinia i-a spus ca sotul ei va deceda inainte. Vizibil impresionata de cele spuse, o concurenta a tinut s-o linisteasca pe Mirela, spunandu-i ca si in cazul ei va fi la fel.

Momente inedite au avut loc la “Mireasa pentru fiul meu”, unde Lavinia a facut senzatie printre fete, caci le-a ghicit in palma. Lavinia a prezis si castigatorii acestui sezon. Ea a spus ca acestia vor fi Valentina si Aurel. Ce le-a mai spus Lavinia fetelor, aflati aici.

Camera rosie este un premiu ravnit in competitia iubirii, motiv pentru care fetele au fost nevoite sa voteze persoana care ar merita sa castige acest premiu. Totusi, in urma exprimarii, trei fete au fost la egalitate, astfel ca votul s-a reluat. Cassandra a fost cea mai votata pentru a dormi in camera cu pat matrimonial si a dorit sa o aleaga pe Mihaela pentru a dormi cu ea.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 15 septembrie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free