Ciprian si Oana, primul cuplu de la MPFM5


ciprian-oana-mpfm5-primul-cuplu

Scurt rezumat al emisiunii:

La finala saptamanii trecute, baietii au avut ocazia de a-l proteja pe Emanuel de la eliminare! Singurii baieti care nu au fost de acord sa renunte la suma de 5000 lei pentru Emanuel au fost Aurel si Marius. Daca Aurel a recunoscut motivul pentru care nu a dorit sa renunte la bani, Marius a fost criticat deoarece le-ar fi spus baietilor ca motivul pentru care nu a dorit sa renunte la bani a fost doar pentru a vedea reactia celorlalti baieti.

Sambata seara cu ocazia zilei de nastere a Anei-Maria, cei 4 baieti insotiti de mame si bunici + inca unul ales de ei au mers la petrecerea din Casa Fetelor.Din cauza faptului ca baietii l-au ales pe Eduard, ceilalti baieti s-au revoltat.

Cei 5 baieti: Aurel, Stefan, Tudor, Ciprian si Eduard care au mers la petrecere, au dorit sa le cunoasca mai bine pe fete. Daca unii baieti au pus ochii doar pe cate o fata, ceilalati au incercat sa le cunoasca pe toate.

Ciprian a fost unul dintre cei mai curajosi baieti, caci el a pus ochii pe Oana, pe care a si sarutat-o la petrecere. Dupa spusele concurentului, Oana si Ciprian formeaza deja primul cuplu din competitie.

Aurel si Stefan au fost si ei destul de hotarati. Daca Stefan a dorit sa o cunoasca mai bine pe Cristina, Aurel s-a oprit la Valentina.

Tudor a incercat initial sa socializeze cu mai multe fete, dar singura care i-a atras atentia si careia i-a spus ca o simte cel mai aproape de el a fost Florentina, spre nemultumirea doamnei Luiza, care ar fi preferat ca Tudor sa se opreasca la Liliana.

Eduard a intrat initial sa o cunoasca mai bine pe Lavinia, dar s-a razgandit si a dorit sa vorbeasca cu mai multe fete.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 14 septembrie 2015, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free