Danut, pus la zid dupa despartirea de Carmen


danut-mpfm4-acuzat-de-bunicii-lui-carmenAfla ce cred bunicii lui Carmen despre Danut, dar si despre motivul despartirii lui de nepoata lor.

Scurt rezumat al emisiunii:

A fost eliminata sambata seara, dupa Finala Saptamanii, iar acum Carmen a fost de negasit. Dupa ce a plecat din emisiunea de luni, extrem de suparata, Carmen nu a mai raspuns la telefon si nu a mai venit in emisiune, chiar daca spusese ca va veni.

Echipa Mireasa pentru fiul meu a plecat in cautarea lui Carmen in comuna Otesti din judetul Olt, acolo unde a copilarit fosta concurenta la bunicii ei, dar din pacate nu a fost de gasit.

Acolo, bunicii lui Carmen au facut mai multe declaratii. Daca bunica ei sustine ca a fost eliminata pe nedrept, bunicul acesteia a afirmat ca Danut nu este un barbat serios si ca a ales sa se desparta de nepoata lui dupa o intamplare banala.

Daca bunica lui Carmen nu a fost generoasa in declaratii, bunicul acesteia a oferit detalii despre accidentul in urma careia o persoana a murit. Mai mult de atat, el si-a asumat gestul si s-a aratat extrem de mandru de fiicele si nepoatele lui.

Danut a fost acuzat ca ar fi pus punct relatiei cu Carmen, la indemnul celor de afara, insa concurentul a negat acest lucru.

Danut este foarte hotarat sa ajunga in Marea Finala si isi doreste sa o nominalizeze pe Simona, deoarece considera ca ea ar merita mai putin decat el sa se afle in tabloul final.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 19 august 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free