Andrada i-a acuzat de falsitate pe Cristiana si Marian


andrada-mpfm4-i-a-acuzat-de-falsitate-pe-marian-si-cristianaAfla ce a mai spus fosta concurenta despre acestia, dar si despre ceilalti concurenti.

Scurt rezumat al emisiunii:

Marele eveniment se apropie cu pasi repezi, iar concurentii de la ”Mireasa pentru fiul meu” si-au ales verighetele pentru cel mai fericit eveniment din viata lor, nunta, care va avea loc in data de 29 august

Cuplurile de la ”Mireasa pentru fiul meu” s-au pregatit pentru dansul mirilor. Elly a fost extrem de ingrijorata, deoarece nu a reusit sa se miste in pasi de vals, chiar daca iubitul ei a fost mereu aproape de ea.

Un incident dureros a avut loc intre Cristian si Elly. Un gest tandru al iubitei i-a spart buza inferioara lui Cristian!

Dupa iesirea din competitie, Andrada a vrut sa intervina telefonic pentru a-si spune parerea despre concurenti si competitia in care a fost si ea concurenta. Ea nu este de acord cu cele intamplate in ultimul timp, si anume cu faptul ca foarte multi concurenti destul de sustinuti, au parasit competitia in detrimentul celor de pe ultimele locuri, care au foarte putini sustinatori.

De asemenea, fosta concurenta considera ca Ionela si Teodor au fost mereu protejatii cuplurilor Elly-Cristian si Cristiana-Marian, desi se stie ca nu au fost mereu in relatii bune. Desi in competitie nu a avut o parere proasta despre ei, dupa iesire Andrada a afirmat ca Marian si Cristiana sunt foarte ascunsi si comportamentul lor din afara emisiunilor este diferit fata de cel pe care isi doresc sa il afiseze pe micul ecran.

Andrada: “Cand Marian si Cristiana au cazut de pe locul doi, au afirmat ca vor sa plece acasa!”

Andrada: “Cristianei si lui Marian le-a fost mereu teama ca isi vor pierde locul, de aceea au eliminat-o pe Catalina!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 19 august 2015, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free