Atat Danut, cat si Simona isi doresc sa ajunga in tabloul final


simona-danut-mpfm4-tabloul-finalCare dintre ei credeti ca va avea mai mult noroc?

Scurt rezumat al emisiunii:

Dupa ce a aflat ca fosta sa iubita va parasi competitia, Danut nu a suportat acest gand, asa ca a preferat sa se retraga din casa. A iesit la o mica plimbare prin gradina, unde si-a limpezit gandurile. Mai mult decat atat, chiar daca fosta concurenta a incercat sa-l imbarbateze, acesta nu s-a aratat prea entuziasmat.

Au avut numeroase discutii aprinse, insa eliminarea din competitie a lui Carmen a fost dureroasa pentru Danut. Acesta a preferat sa stea singur si a fost extrem de trist, insa a incercat sa-si revina. Plecarea lui Carmen a adus lacrimi amare pe obrajii lui Danut, dar si ai ei.

Carmen, despre relatia cu Danut: “Imi pare rau ca s-a terminat asa! A insemnat foarte mult pentru mine, vedeam in el tatal copiilor mei!”

Danut a primit astazi o propunere din partea emisiunii: daca isi dorea sa se casatoreasca cu Carmen in Marea Finala, emisiunea ar fi asigurat nunta si le-ar fi oferit o luna de miere de vis. Danut a refuzat insa propunerea care i s-a facut.

Desi propunere era pentru amandoi, Carmen nu a mai onorat invitatia de a veni astazi in emisiune.

In emisiunea de ieri, Carmen a fost pusa la zid, iar dupa ce a izbucnit in lacrimi si nu a fost sustinuta de fostul ei iubit, fosta concurenta a fost extrem de suparata. De aceea, imediat dupa incheierea emisiunii, ea a plecat fara sa spuna vreun cuvant.

Cristian: “Daca as fi fost in locul lui Danut, i-as fi luat apararea iubitei mele, indiferent daca avea dreptate sau nu!”

Desi a plecat certata cu aproape toti concurentii, Carmen si-a luat ramas bun de la fiecare si le-a spus ca si-ar dori sa tina legatura cu ei si in afara competitiei.

Danut a recunoscut in emisiunea de astazi ca a avut foarte multe de invatat de la fosta lui iubita, Carmen, iar cel mai important lucru pe care l-a invatat este sa nu renunte usor si sa duca lucrurile pana la final. De aceea, concurentul isi doreste sa ajunga in Marea Finala si a recunoscut ca sambata o va nominaliza pe Simona, despre care considera ca nu ar merita la fel de mult ca si el sa apuce Gala de final.

Simona: “Danut ma nominalizeaza pe mine, pentru ca nu are curaj sa puna pe altcineva!” De asemenea, ea a recunoscut ca ii va intoarce si ea lui Danut nominalizarea.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 18 august 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Un comentariu la “Atat Danut, cat si Simona isi doresc sa ajunga in tabloul final”

  1. 1
    Paula Says:

    Figurantul ce a jucat rolul iubitului doreste sa fie platit… turcul plateste.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free