Andrada a facut dezvaluiri surpriza despre unii concurenti


ionela-teodor-mpfm4-interes

Afla pe cine vede fosta concurenta in postura de castigatori ai acestui sezon.

Scurt rezumat al emisiunii:

Mai sunt doar 2 saptamani pana la Marea Finala, iar pregatirile de nunta sunt in toi. Baietii au fost pusi in postura de a alege rochiile de mireasa pe care partenerele lor sa le poarte la Marele Eveniment de pe 29 august. De asemenea, si fetele au ales costumele pe care partenerii lor le vor purta in ziua cea mare.

Sambata, dupa Finala, concurentii au avut petrecere cu ocazia Sf. Marii. Singurul care a preferat sa ramana in Casa Baietilor a fost Danut, care a ales sa aiba un moment de liniste si de reculegere dupa plecarea lui Carmen din competitie.

Dupa ce a fost eliminata din competitie, Carmen a dat un interviu in care si-a exprimat parerea despre concureti. Fosta concurenta a spus ca regreta cele intamplate si si-ar dori sa pastreze legatura cu concurentii. De asemenea, ea a afirmat ca si-ar dori ca Marian si Cristiana sa fie castigatorii acestui sezon.

Andrada, fosta concurenta, a dorit sa intervina telefonic pentru a-si spune parerea despre cele intamplate in competitie. Ea l-a incurajat pe Danut sa mearga mai departe, apoi a considerat sa faca o remarca dura la adresa a doi concurenti: “Ionela si Teodor sunt pe interes, nu inteleg de ce sunt tinuti in casa de ceilalti concurenti!”

Cu o unde de ironie, Andrada a mai afirmat si faptul ca si-ar dori ca Teodor sa iasa Mireasa Sezonului.

Andrada a mai dorit sa adauge si faptul ca Marian si Cristiana au avut o parere proasta despre Ionela, motiv pentru care ii considera ascunsi.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 17 august 2015, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free