Cu 2 saptamani inainte de Marea Finala a spus ADIO acestei competitii


danut-mpfm4-in-lacrimi-dupa-plecarea-lui-carmen-din-competitie

Afla in continuare ce s-a intamplat.

Scurt rezumat al emisiunii:

Concurentii au facut nominalizari. Iata pe cine a numit fiecare: Simona l-a numit pe Danut, Teodor pe Carmen, Elly tot pe Carmen, Danut pe Simona, Carmen pe Ionela, iar Marian, Cristiana si Cristian pe Carmen.

Danut, Ionela, Carmen si Simona, in pericol de eliminare. Danut: “Plecarea lui Carmen va lasa un gol in sufletul meu!”

Danut a plans deoarece a simtit ca fosta lui iubita, Carmen va parasi competitia.

O fosta sustinatoare a lui Carmen a facut dezvaluiri socante din trecutul familiei concurentei. Persoana care a sunat la emisiune a dezvaluit faptul ca bunicul lui Carmen a comis o crima si a facut puscarie timp de 9 ani de zile, dezvaluiri pe care concurenta le-a si recunoscut in direct.

De asemenea, Carmen a mai fost acuzata ca a fost foarte violenta in relatia cu Danut.

Doamna Luminita, matusa lui Carmen, a intervenit telefonic pentru a-i lua apararea concurentei.

Concurentul de pe ultimul loc a fost Simona.

Baietii protejati a fost: Cristian si Marian. Fetele protejate: Cristiana si Elly.

Carmen a parasit competitia inainte cu 2 saptamani de Marea Finala si a pierdut suma de 8499 lei, care s-a impartit intre cei care au nominalizat-o.

carmen-si-danut-si-au-luat-ramas-bun

Aici gasiti reluarea emisiunii – partea a doua a Finalei din 15 august 2015, ora 17 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

3 comentarii la “Cu 2 saptamani inainte de Marea Finala a spus ADIO acestei competitii”

  1. 3
    Cata Says:

    De acum probabil vor pleca Simona si apoi Danut…frumos pt un show matrimonial sa ramana numai cupluri..Bravo!

  2. 2
    moldoveanu elena Says:

    Carmen si Danut meritau sa ajunga in finala. Cum pentru cei ce au sarit gardul ,deci au incalcat regulamentul s-au gasit solutii in favoarea lor , asa si ptr. cei doi se poate face ceva. Nu e corect doi oameni atit de corecti sa fie trintiti atit de rau. Sincer eu emisiunea am urmarit-o ptr. ei, de la ei tinerii aveau ce invata. De la Ely si Cristian ce sa inveti ,calareala si atit. Comportamentul celor doi este infect, de cea mai joasa speta si cu toate astea , prezentatoarea Mirela ii favorizeaza in fiecare zi. Pe Carmen ati pus-o la zid, pe Danut l-ati umilit cu intrebari infecte.Mirela Boureanu Vaida , e urit ce ai facut dar nu uita in viata totul se plateste.Eu totusi sper ca producatorul emisiunii sa gaseasca o solutie si sa o aduca pe Carmen in finala .Ar fi un final frumos si corect dealtfel.Altfel ptr. mine aceasta emisiune se va sfirsi aici si voi regreta de timpul pierdut in fata televizorului , de sufletul pus ptr. concurentii care merita, nu Ely si Cristian. Acestia nu sunt un model ptr. societate, haideti sa promovam, valorile, oamenii demni, puritatea asa cum era Carmen.

  3. 1
    Mariana Pitesti Says:

    Pacat,ca Danut nu a fost inteles de Carmen si nu a avut incredere in el,alfel ar fi stat problema acum la finalul editiei.Pacat de amandoi,ca putea fi ceva frumos!Au ramas pentru tabloul final toate non-valorile.Poate va avea grije Dumnezeu de fiecare din ei doi si le va da ceea ce merita fiecare.Ceea ce am vazut la finalul galei de ieri a fost foarte trist.Doi oameni care se iubesc,dar in acelasi tip nu sunt potriviti unul pentru altul.Pacat,mare pacat.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free