Afla cum au sarbatorit cuplurile ultimele aniversari de iubire


cristiana-mpfm4

Scurt rezumat al emisiunii:

Si-au sarbatorit dragostea de curand, iar Cristian a vrut sa-i aratelui Elly  cat de mult o iubeste, motiv pentru care i-a pregatit un puzzle al dragostei. Desi ideea a fost una grozava, ce le-a fascinat pe fete, Elly a intampinat greutati in descifrarea puzzle-ului.

Dupa ce iubitul ei i-a pregatit un puzzle al dragostei, Elly s-a revansat si si-a rasfatat iubitul cu un tort delicios, dar si cu bannere uriase, pe care i-a scris mesaje care mai de care mai siropoase. Ea nu a facut, insa, singura aceste surprize, caci a fost ajutata de Ionela si de Simona.

Printre concurentii din casa care si-au celebrat dragostea s-au numărat si Cristiana si Marian, care s-au rasfatat cu surprize romantice. Ambii si-au scris mesaje romantice de iubire, insa decorul de poveste pregatit de Cristiana a fost mai mult decat spectaculos.

Dragostea dintre Carmen si Danut a fost inlocuita recent de ura si tristete. In timp ce Carmen a fost acaparata de melancolie, Danut isi umplea timpul cu alte activitati.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 14 august 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free