Elly si Cristian au fost acuzati de incalcarea regulii 25


elly-si-cristian-acuzati-de-incalcarea-regulii-25

Se doreste caderea din clasament a regilor?

Scurt rezumat al emisiunii:

Concurentii au avut parte de o petrecere pe cinste, zilele trecute, iar unul dintre invitatii speciali a fost Daniela Gyorfy, care a venit insotita de dansatoarele ei. Irezistibil de sexy, acestea au incercat sa se apropie de Cristian, insa n-au avut nicio sansa, caci Elly a mers sa-si marcheze teritoriul.

Elly a fost sfatuita chiar de Daniela Gyorfi sa nu se casatoreasca cu un baiat figurant, precum Cristian.

Au mai ramas mai putin de trei saptamani pana la Marea Finala, insa Elly si Cristian nu-si mai pot stapani hormonii. Recent, acestia au fost surprinsi in ipostaze fierbinti, iar numeroase voci au spus ca cei doi indragostiti ar fi incalcat celebra regula 25.

Dupa ce au fost difuzate imaginile in care Elly si Cristian au fost surprinsi in ipostaze fierbinti, Andreea, mama concurentei, a intervenit in direct. Daca la inceput a spus, ironica, ca in imagini nu este fiica ei, ulterior, ea a criticat atitudinea fetei spunand ca nu ar fi trebuit sa se expuna in acest mod.

La scurt timp dupa ce Carmen a facut niste afirmatii dure, potrivit carora Ionela si Simona s-ar folosi de Elly si Cristian ca sa nu fie eliminate, acestea au facut haz de necaz. Mai exact, ele au tratat-o pe Elly precum o Regina. In urma acestora, Carmen s-a aratat afectata de toate incidentele si a cerut sa vorbeasca cu un psiholog.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 13 august 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a si partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free