Radu nu crede in relatia dintre Cristi si Andrada


radu-mpfm4-nu-crede-in-sentimentele-lui-cristi-pentru-andrada

Radu a revenit cu declaratii incendiare pentru Cristi si Andrada.

Scurt rezumat al emisiunii:

Cea de-a doua parte a emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” a debutat cu un moment deosebit, caci Mirela Boureanu Vaida nu a fost prezenta in platou. Aflata in regie, aceasta a facut un apel la telespectatori privind fapta unui concurent. Mai exact, ea i-a rugat sa aiba rabdare, pentru ca timpul va scoate adevarul la suprafata.

Cristian si Elly au avut din nou discutii aprinse. Elly s-a aratat dezamagita de faptul ca iubitul ei nu are incredere in ea.

Faptul ca nu are o relatie buna cu mama ei nu mai este un secret pentru nimeni, insa recent, Catalina s-a certat din nou cu doamna Angela. Cele doua au avut un schimb dur de replici, care a pornit de la lista de cumparaturi.

Sunt impreuna de putin timp, insa intre Andrada si Cristi exista numeroase tensiuni. La ultima petrecere, cei doi concurenti au avut o discutie aprinsa, iar concurentul i-a reprosat acesteia ca nu i-ar impartasi sentimentele .

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 9 iulie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free