Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 11 iunie 2015, ora 14


mama-lui-elly-se-opune-casatoriei-fiicei-sale-cu-cristian

Mama lui Elly se opune casatoriei fiicei sale cu Cristian, in timp ce tatal lui Elly este de acord cu relatia celor doi si posibila casatorie de la final.

Scurt rezumat al emisiunii:

Ziua de nastere a lui Cristi a fost sarbatorita cu fast in casa si le-a oferit concurentilor sansa de a se apropia. Au dansat, si-au alintat simturile cu deserturi delicioase si…au petrecut momente minunate, caci Andrada si Cristi s-au apropiat mult mai mult.

La scurt timp dupa ce si-a ispasit pedeapsa, Cristian a avut o discutie aprinsa cu Elly. Concurenta s-a arqtat deranjatq de comportamentul iubitului ei. Chiar daca au vorbit in contradictoriu, acestia au reusit sa se impace si si-au promis ca nu vor mai fi niciodata tristi.

Telespectatorii sunt foarte activi, iar pe adresa redactiei a fost primit un email, in care Valentina, o sustinatoare, marturisea ca mama lui Elly se opune casatoriei acesteia cu Cristian, pentru ca nu ar avea unde sa stea, in familia ei existand niste probleme.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 11 iunie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free