Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 10 iunie 2015, ora 14


petru-acuzatii-la-adresa-catalinei-mpfm4

Petru a venit cu acuzatii la adresa Catalinei.

Scurt rezumat al emisiunii:

Danut si Teodor au fost deranjati de faptul ca Radu si Cristi i-au acuzat ca ei sunt singurii baieti care nu fac curatenie in Casa baietilor.

Dupa ce a fost acuzat ca nu face curatenie in casa, lucru care l-a enervat destul de mult, Danut a rabufnit spunandu-i lui Cristi ca ar avea mai mult tupeu dupa ce urcat in clasament.

Danut: “Cristi si Radu nu au barbatie! Un barbat adevarat iti spune in fata daca are o problema cu tine!”

S-a despartit de Ana, insa acum a revenit cu forte proaspete si noi acuzatii. In direct, in emisiune, Petru a marturisit ca iubita lui Nicolae, Catalina, nu este o persoana fidela. Mai mult decat atat, ea ar fi avut o relatie cu un barbat casatorit.

Ana si Petru au marturisit, in nenumarate randuri, ca se iubesc la nebunie, insa la scurt timp dupa iesirea acestuia din casa, s-au despartit. Acum, insa, fostul concurent, a revenit cu detalii si a spus ca nu s-au inteles niciodata, ca Anei ii era rusine cu el.

Dezamagita fiind de declaratiile lui Petru, Ana s-a intristat enorm si a dorit sa intervina. Ea a marturisit, in direct, ca nu este de condamnat nici ea, dar nici Petru, care nu a avut destula rabdare cu ea.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 10 iunie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free