Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 9 iunie 2015, ora 14


andrada-mpfm4-s-a-apropiat-de-cristi

Andrada si Cristi s-au apropiat foarte mult in ultima perioada. Credeti ca ei se plac? V-ar placea sa formeze un cuplu?

Scurt rezumat al emisiunii:

Sfarsitul saptamanii trecute a adus din nou discutii aprinse in casa, deoarece concurentii si-au propus sa nominalizeze doar persoanele care nu au cuplu in casa. Faptul ca Andrada a fost numita de cele mai multe ori a starnit ample controverse.

Dupa ce s-a despartit de Radu, Andrada s-a apropiat foarte mult de Cristi, iar acest lucru a fost criticat intens de unele voci din casa.
Daca unii dintre concurenti au spus ca vor forma un cuplu, altii sunt de parere ca intre cei doi nu există atractie.

O telespectatoare a marturisit ca Radu ar fi luat niste bani dintr-un bar, iar acesta a negat vehement totul…pe moment. Dupa emisiune, concurentul a marturisit cu lux de amanunte tot ceea ce s-ai ntamplat intre el si managerul localului respectiv, dar si de ce a apelat la acest gest.

Sustin relatia copiilor lor si fac orice ca sa le fie bine, asa ca recent, doamna Maria si doamna Angela au fost surprinse in timp ce purtau discutii secrete, fara lavaliere. Acest lucru a starnit controverse in casa, caci concurentii le-au criticat dur.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 9 iunie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free