Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 8 iunie 2015, ora 14


elly-catalina-mpfm4-conflict

Catalina si-a permis sa faca o gluma la adresa lui Elly, in urma careia lui Elly i s-a rupt o unghie.

Scurt rezumat al emisiunii:

Elly si Catalina au avut un schimb de replici dure, dupa ce Catalina si-a permis sa faca o gluma la adresa lui Elly. Deranjata de acest lucru, dar si de faptul ca in urma farsei si-a rupt unghia, Elly a reactionat acid, criticand atitudinea iubitei lui Nicolae.

Mama Catalinei si Andrada au avut un schimb dur de replici, iar acest lucru a starnit reactii care mai de care mai inedite in casa Mireasa pentru fiul meu. Doamna Angela a fost aspru criticata pentru atitudinea avuta, dar si pentru faptul ca si-a permis sa lanseze astfel de critici dupa doar cateva zile petrecute in casa.

Atitudinea vulcanica a Catalinei a starnit revolta mamei lui Nicolae, care n-a mai rezistat si a rabufnit: “Ce gura proasta are această fata!”, fapt ce a provocat hohote de ras printre concurenti. Totusi, doamna Maria a marturisit ca o place pe Catalina, insa ar trebui ca aceasta sa fie mai rezervata uneori.

Momente incendiare au avut loc in emisiune, cand o telespectatoare fidela a intrat in direct pentru a face mai multe dezvaluiri despre trecutul lui Radu.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 8 iunie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free