Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 5 iunie 2015, ora 14


mpfm4-radu-si-simona-cuplu

Cine credeti ca este in inima lui Radu: Andrada sau Simona?

Scurt rezumat al emisiunii:

Danut s-a mutat langa Carmen pe cealalta canapea.

La scurt timp dupa ce mama Catalinei a facut mai multe afirmatii la adresa Andradei, spunand despre aceasta ca este falsa, concurenta a rabufnit. Cu ochii în lacrimi, ea a marturisit ca este o copila, dar stie ce vrea de la viata. Mai mult, ea a sfatuit-o pe mama Catalinei sa se ferească de ea.

Razboiul ironiilor dintre Andrada si Radu continua. Daca la inceput s-au placut mult, acum Radu si Andrada au ajuns sa-si arunce cuvinte grele. Pentru ca se apropie Finala Saptamanii, cei doi au de gand sa se nominalizeze reciproc, iar acest lucru a starnit o discutie acida.

A format un cuplu cu Andrada, iar acum si-a indreptat atentia catre Simona, insa Radu nu stie ce simte si ce vrea. Totusi, este de parere ca Andrada nu mai are ce sa caute in aceasta competitie, asa ca o va nominaliza pana cand va pleca acasa.

A mai ramas putin timp pana in Marea Finala, iar lupta devine tot mai apriga. Concurentii nu vor sa plece si tes strategii care mai de care mai inedite.

Andrada si Cristi cred ca vor fi tintele nominalizarilor concurentilor, deoarece nu au cuplu.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 5 iunie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free