Nicolae si Catalina formeaza un cuplu


catalina-si-nicolae-cuplu-mpfm4

Aseara, Catalina si Nicolae au avut parte de primul sarut.

Se stie ca in ultima perioada cei doi s-au apropiat foarte mult, petrecand timp pretios impreuna. Catalina s-a inteles bine inca de la bun inceput atat cu Nicolae, cat si cu mama lui, doamna Maria.

Desi Catalina intrase initial pentru Petru, ea s-a gandit sa se reorienteze dupa ce Petru nu i-a dat sperante ca intre ei poate fi ceva.

Nicolae a mai incercat pana acum sa aiba relatii, atat cu Simona, cat si cu Laurica, dar se pare ca norocul nu i-a suras si la scurt timp relatiile s-au terminat. Ambele fete au dat vina pe el, pentru esecul relatiei.

Concurentii au vazut asemanarea si posibila compatibilitate dintre Catalina si Nicolae si i-au sfatuit in mai multe randuri pe acestia sa se cupleze.

Iata ca aseara (12 mai 2015), Catalina si Nicolae au decis sa formeze un cuplu in competitia Mireasa pentru fiul meu si au avut parte de un prim sarut:

Ce parere aveti de noul cuplu format in casa Mireasa pentru fiul meu?

Articol realizat de Raluca

2 comentarii la “Nicolae si Catalina formeaza un cuplu”

  1. 2
    mary Says:

    Mă bucur nespus pt.ei ,bravo Catalinei ca s-a gândit sa iei ofere o sa sa ,bravo lui Nicu(caci doar dasta a intrat Omu in casa sa iei găsească jumătatea)ca a încercat pana a reusit .Chiar ne-am bucura sa facă si nunta la sfarait.Bravo lor chiar se potrivesc

  2. 1
    Pascal Lenuta Says:

    Frumosilor iubitiva si continuati cursa pana la final,Laurica cu mama ei se va marita uitati va la Lurica cum sta cu gura cascata ca cineva destept ca mama ei.Vai de viata lor.Catalina si Nicolae sunt mentinuti acum pe locul doi sunt multi fani.Nicolae este dintr-o familie buna are casa , masa doua facultati terminate e un baiat de nota 100. Si mama Ctalinei este o doamna nu este ca mama Lauricai cu vorba la coltul strazii.Felicitari si suntem cu voi frumosilor.Abia astept sa va spun casa de suflet si cu suflet. Din toata lumea din platou sustin pe Marian si Cristiana care sunt cuplu perfect si pe Nicolae si Catalina care sunt cuplu perfect.Ceilalti o tambalesc asa, vai de capul lui TEODOR zile bune cu Ionela nu are ea e de la coltul strazii, nu este emancipata nu va duce viata de Bucuresti cu Teodor.Ely e dupa sex ai atat.Andrada o fetita cuminte a fost dar si a aratat aramaa pe fata, bautoare de alcool si rautacioasa cat incape.Sunteti cei mai frumosi dragii mei Nicolae si Catalina, suntem un mare grup care va votam zilnic!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free