Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 12 mai 2015, ora 14


carmen-mpfm4-dezamagita-de-relatia-cu-danut

Credeti ca intre Danut si Carmen mai exista sanse de impacare?

Scurt rezumat al emisiunii:

Neintelegerile dintre Carmen si Danut s-au amplificat. Carmen l-a acuzat pe Danut ca este o persoana rece.

Carmen s-a aratat dezamagita de modul in care a decurs relatia ei cu Danut.

Teodor si Ionela sunt pe punctul de a se desparti.

Baietii s-au distrat pe cinste la petrecerea de 5 mai de pe malul lacului. Acolo Cristi a avut parte de momente fierbinti alaturi de Roxana, una din fetele prezente la petrecere. Cu toate acestea, Cristi a ramas cu gandul la Sabrina, fata pe care a cunoscut la Hanul Drumetului. Aceasta i-a transmis concurentului un mesaj telefonic prin care isi cerea scuze ca nu poate intra in competitie, dar ca il va astepta afara pentru a incerca o relatie.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 12 mai 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Un comentariu la “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 12 mai 2015, ora 14”

  1. 1
    Harsani Ioan Says:

    Buna ziua.Sant fan al emisiunii dvs si in acest moment nu pot crede ca asemenea specimene de oameni sant primiti intr-o emisiune educativa,pana la urma.Aici ma refer la acest individ fara scrupule,fara caracter,lipsit de bun simt,agresiv si obraznic,cum este danut.Am scris cu litera mici pt ca nu merita respect.Se crede buricul pamantului si de aceea nu e de mirare ca pana la varsta lui a ramas singur.Ma bucur si ma rugam pt Carmen,sa-i deschida D-zeu ochii si sa realizeze ca acest individ este bolnav psihic si ar suferi enorm daca ar ramane langa el.Nu ma mir de interventia matusii sale sau nu stiu cine este ca are acelasi temperament,este o boala de familie,se vede.Rusine intregii familii pentru educatia precara pe care au oferit-o acestui individ fara scrupule si rusine.Vai de capul lui.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free