Petru a fost descalificat din competitie! Afla ce sfaturi a avut pentru concurenti si ce se va intampla cu el dupa aceasta experienta!


petru-mpfm4-a-fost-descalificat-din-competitia-Mireasa-pentru-fiul-meu

Se spune ca o minune nu tine mai mult de 3 zile, dar la Petru a durat cam 3 luni si o saptamana, timp in care concurentul a reusit sa se faca placut de telespctatori si a demonstrat ca este un tip puternic si luptator, o fire de invingator. De la intrarea in competitie, Petru a ocupat locurile 2 si 3, fiind foarte sustinut de cei de acasa. Cu toate acestea, evolutia lui din competitie nu a fost una lina, el acumuland mai multe tensiuni si fiind implicat in mai multe discutii care l-au afectat vizibil.

Petru a avut o relatie scurta cu Ana, mai precis de o saptamana, timp in care a reusit sa se indragosteasca de frumoasa concurenta si sa ii intre la inima pentru totdeauna. Despartirea lor pe motiv ca ea nu ar fi pregatita pentru casatorie, a fost urmata de interminabile discutii si emisiuni, in care Petru a fost mai mereu prezent.

Petru a avut si o tentativa de flirt cu Laurica, pe care a motivat-o ca fiind un gest de a o face geloasa pe Ana. Gesturile lui de apropiere cu Laurica i-au adus concurentului tot mai multe materiale si emisiuni, care i-au creat si mai multa tensiune si nemultumiri in suflet.

De-a lungul competitiei, el a fost acuzat de faptul ca tinteste Marele Premiu, lucru care nu i-a dat pace si fix pe data de 1 aprilie, Petru a sarit gardul pentru prima oara, urmand sa revina in competitie dupa 4 zile, cu conditia renuntarii la o parte din banii pe care ar fi putut sa-I castige din Marele Premiu.

La 3 zile de la gestul lui, Ana a sarit si ea gardul, nemaifacand fata tensiunilor si presiunilor facute din afara pentru ca ea sa se impace cu Petru. La fel ca si Petru, Ana a revenit in competitie, dar numai pentru o saptamana, pentru ca ulterior sa-si ceara eliminarea si sa plece de tot din concurs.

La scurt timp dupa plecarea ei, frumoasa concurenta si-a dat seama ca il iubeste pe Petru si a revenit pentru a-I marturisi sentimentele fata de el. Ulterior, Ana si Petru au anuntat ca formeaza un cuplu.

ana-si-petru-mpfm4

Dupa analizarea in detaliu a povestii lor de iubire, Anei i s-a propus reintrarea in competitie, dar Petru a refuzat propunerea, spunand ca este mai bine ca ea sa-l astepte afara.

Desi promisese ca nu va mai recurge la gesturi necugetate, nu a mai avut rabdare si joi dimineata (7 mai 2015), la ora 7.15,  Petru a sarit gardul pentru a doua oara. De aceasta data concurentul nu a mai fost reacceptat in competitie si nici el nu si-a mai dorit acest lucru.

In dupa-amiaza zilei in care a sarit gardul, Petru a revenit in emisiune pentru a-si motiva gestul. De asemenea, Petru a dorit sa le transmita concurentilor cateva sfaturi si incurajari. Iata ce sfaturi le-a dat Petru concurentilor:

La Finala de sambata, 9 mai 2015, Petru a fost descalificat din competitie. El a promis ca va ramane cu Ana si isi vor continua povestea de iubire in afara acestui reality-show matrimonial.

Ce parere aveti de evolutia lui Petru in aceasta competitie? Credeti ca relatia dintre Ana si Petru va rezista in afara?

Articol realizat de Raluca

Un comentariu la “Petru a fost descalificat din competitie! Afla ce sfaturi a avut pentru concurenti si ce se va intampla cu el dupa aceasta experienta!”

  1. 1
    stela Says:

    Da va rezista Petru e un baiat puternic sincer si un suflet zdrobit de incercari dureri dezamagiri un suflet singur e lume Dumnezeu sai ajute in viata.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free