Finala Saptamanala Mireasa pentru fiul meu din 9 mai 2015, ora 17 – partea a II-a


roxana-mpfm4-a-fost-eliminata-din-competitie

Regretati plecarea ei?

Scurt rezumat al emisiunii:

Mama Andradei a vorbit pentru prima data despre despartirea fiicei sale de Radu. Iata primele declaratii ale mamei Andradei.

Petrecerea fetelor a fost un prilej bun pentru Andrada de a se distra, dar si pentru a-si spune tot amarul pe care il purta in suflet. Distractia a fost daunatoare pentru Andrada. Concurenta a trecut prin clipe de cosmar dupa ce bautura i-a luat mintile si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Baietii au petrecut o noapte incendiara pe plaja alaturi de patru domnisoare nonconformiste. Petrecerea pe plaja a baietilor a inaintat in noapte, iar Radu a fost asaltat de fete.

Mama lui Radu nu o considera pe Bianca (ispita din Insula Iubirii) vinovata pentru ruptura dintre Andrada si fiul ei si a marturisit ca si-ar dori ca acestia sa-si mai dea o sansa.

Petru a sarit gardul pentru a doua oara joi dimineata. Astazi el a fost descalificat din competitie.

Marti, concurentii au facut nominalizari secrete: cea mai votata a fost Roxana.

Clasamentul fetelor protejate a fost urmatorul: locul I – Elly, locul al II-lea – Cristiana si locul al III-lea – Andrada.

Clasamentul baietilor protejati a fost: locul I – Cristian, locul al II-lea – Marian si locul al III-lea – Danut.

Deoarece Roxana nu s-a aflat printre concurentii protejati, ea a fost eliminata din competitie.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 9 mai 2015, ora 17 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free