Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 8 mai 2015, ora 14


andrada-mpfm4-a-baut-prea-miult-la-petrecere

La ultimul party organizat in Casa fetelor, Andrada a dansat, a baut si a ras pana a lesinat. Credeti ca ea a avut acest comportament ca urmare a suferintei cauzate de despartirea de Radu?

Scurt rezumat al emisiunii:

Desi a marturisit ca o place pe Bianca, frumoasa ispita de la Temptation Island, Radu nu s-a bucurat de sustinerea baietilor din casa.
Fara sa stea pe ganduri, acestia au spus, in repetate randuri, ca Bianca este o femeie versata, ca nu este interesata de o relatie cu Radu, iar acesta ar avea de suferit.

Baietii l-au avertizat pe Radu ca Bianca nu cauta un barbat ca si el, deoarece ea este foarte versata.

Radu: “Bianca nu mi-a sucit mintile! Nu din cauza ei m-am despartit de Andrada!”

S-au desparţit de curand, dar Andrada si Radu continua sa se tachineze. Intr-o discutie purtată in gradina, concurenta i-a spus fostului iubit ca nu are nicio sansa sa castige aceasta competitie fara ea. Andrada, catre Radu: “Fara mine esti nimic. Nu poti sa castigi nimic singu!”

Andrada a recunoscut ca inca are sentimente pentru Radu.

Atat fetele, cat si baietii au avut parte de o petrecere, dar nu impreuna ci separat.

Unii dintre ei nu au ajuns la mare de 1 Mai, insa de Ziua Barbatului au petrecut pe cinste la malul lacului, departe de partenerele lor.

Momente incendiare au trait si fetele in casa zilele trecute, cand au avut parte de o petrecere de pomina, insa in centrul atentiei a fost Andrada.

Ea a avut parte de un masaj inedit, i s-a dansat special si, la randul ei a oferit un moment spectaculos. Andrada a avut un comportament exagerat la petrecerea fetelor, dupa cateva pahare de alcool.

Andrada a petrecut cu fast la ultimul party organizat si nu a tinut cont de nimic. Chiar daca fetele au incercat sa o tempereze, ei nu i-a pasat. A dansat, a baut si a ras pana…a lesinat.

Ispita Bianca va petrece o noapte in Casa Mireasa pentru fiul meu.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 8 mai 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea  a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free