Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 6 aprilie 2015, ora 14


mpfm4-andrada-nemultumita-de-relatia-cu-radu

Andrada este nemultumita de relatia cu Radu si isi doreste sa plece din competitie. Care este prioritatea lui Radu: prietenia cu Petru sau relatia cu Andrada?

Scurt rezumat al emisiunii:

Concurenţii şi telespectatorii au votat ca Radu şi Cristian să revină în competiţia iubirii, însă se pare că unii dintre cei din casă ar fi spus “DA“ de teama de a nu le fi descoperită opoziţia.

Concurentii au ramas surprinsi de votul negativ primit de Radu, in momentul votarii pentru reintrarea lui.

Tatal Lauricai a rugat-o pe aceasta sa nu mai pronunte numele fratelui ei, deoarece in afara se vehiculeaza ca ar fi interlop.

La scurt timp după intervenţia acestuia, Lăurica a început să plângă şi să spună că este orfană şi că nu îi mai pasă de nimic. Laurica a spus ca se simte lipsita de sprijinul familiei. Vezi aici reacţiile Lăuricăi după ce tatăl acesteia a criticat-o!

Desi Petru a spus ca a incercat sa o faca geloasa pe Ana cu Laurica si a dorit ca cei de afara sa creada ca nu mai are sentimente pentru ea, Ana este de parere ca lui Petru ii place de Laurica, dar nu vrea sa recunoasca.

Elly si Cristian au primit o vacanta de vis in Grecia, cu ocazia implinirii a 3 luni de logodna.

Erau cei mai buni prieteni, însă la scurt timp după ce mama lui Radu le-a făcut observaţie că petrec prea mult timp împreună, Andrada şi Petru au avut o discuţie aprinsă. Dacă ea a fost deranjată de replicile pe care le-a avut concurentul la adresa doamnei Ana, el a fost nemulţumit de glumele făcute de fată.

Petru, afirmaţie SCANDALOASĂ: Andrada, eşti o trădătoare!

Andrada este nemultumita de relatia cu Radu si isi doreste sa plece din competitie. A plâns ore în şir atunci când Radu a sărit gardul, iar acum, când acesta a revenit în casă, Andrada este incredibil de supărată. Iar motivul este unul straniu, căci concurenta i-a reproşat iubitului ei că nu îi acordă suficientă atenţie şi petrece mai mult timp cu Petru.

Care este prioritatea lui Radu: prietenia cu Petru sau relatia cu Andrada?

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 6 aprilie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free