Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 7 martie 2015, ora 17 – partea a II-a


mpfm4-elly-7-martie-2015

Scurt rezumat al emisiunii:Nominalizarile au continuat.

Baietii au facut urmatoarele nominalizari: Petru a numit-o spre eliminare pe Ana, Teodor a nominalizat-o si el tot pe Ana, Marian de asemenea a propus-o pe Ana, Nicolae a numit-o spre eliminare pe Simona, Danut a dorit sa o propuna spre eliminare pe Ana, Andrei a numit-o pe Ana, Radu de asemenea pe Ana, iar Cristian a spus tot Ana.

Andrada l-a numit spre eliminare pe Petru, Ionela l-a propus pe Nicolae, Laurica si-a dorit sa-l numeasca pentru eliminare pe Petru, Simona l-a nominalizat pe Petru, Ana l-a numit pe Petru, Roxana l-a nominalizat pe Petru, Carmen tot pe el, iar Elly la fel.

Elly si Cristian sunt despartiti. Elly: “Deocamdata este mai bine ca eu si Cristian sa stam despartiti!”

Cristian a fost abordat in club de niste admiratoare, cu care a baut un shot si l-au pupat de mai multe ori ignorand-o pe Elly.

Ana a primit o scrisoare de la mama ei, prin care o ruga pe aceasta sa nu mai accepte nimic de la Gabi, cu care nu este deloc de acord.

Clasamentul fetelor: locul I: Elly, locul al II-lea: Andrada si locul al III-lea: Cristiana.

Clasamentul baietilor: locul I: Cristian, locul al II-lea: Petru si locul al III-lea: Radu, ultimul loc: Teodor.

Cristian l-a salvat de la eliminare pe Teodor, iar Elly pe Simona, astfel Ana si Nicolae impreuna cu doamna Maria au intrat in cursa de eliminare.

Gabi si Iepuras au fost acceptati sa intre in competitie in aceasta seara, dar nu ca si concurenti cu drepturi depline inca.

Godzi, Tapu si Bombonel nu au primit acceptul Comisiei de Decizie de a fi concurenti la Mireasa pentru fiul meu.

Rezumat realizat de Raluca

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 7 martie 2015, ora 17 – partea I, partea a II-a, partea a III-a si partea a IV-a

Cum comentati cele intamplate in emisiunea de astazi?

Un comentariu la “Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 7 martie 2015, ora 17 – partea a II-a”

  1. 1
    Mihaela Says:

    Unde este CNA-ul? Doarme ?Ce -mi prezinta funduri goale si striptise la ore nepotrivite ? La fel si cu drogurile, bautura, vrajitoria. Poate sunt si adolescenti care se uita! Ce sa invete? Ei cred ca vor creste ratingul cu prostiile lor.Emisiune de rahat!!!!!! Turcesc. Nu cred ca turcii ci romanii din spatele showului asa zisi profesionisti fac toate prostiile astea de tot …. plansul.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free