Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 5 martie 2015, ora 14


ana-mpfm4-gabi-mpfm3

Veţi descoperi pe cine place o nouă concurentă, iar elemente neştiute până acum ale relaţiei dintre Petru, Ana şi Gabi vor ieşi la iveala!

Va sosi un oaspete surpriză, ce va face lumină asupra unor controverse ce pe mulţi i-au pus pe jar!

Dezvăluirile continuă, pentru că băieţii cei noi au s-au întâlnit cu fetele din concurs! Se înfiripă noi poveşti de dragoste?

Scurt rezumat al emisiunii:

A insistat în nenumărate rânduri ca Ana să-i acorde o nouă şansă, însă ea a spus vehement că nu este interesată de el, iar acum Petru a primit sfaturi din partea prietenului său. Acesta i-a sugerat să o uite pe concurentă şi să se reorienteze către o altă fată, deoarece Ana nu este potrivită pentru el, pentru că e prea tânără.

Ana se afla intre ciocan si nicovala: atractia pentru Gabi, dar si gandurile celor de afara o pun pe ganduri. Concurenta a fost sfatuita atat de prietena ei, cat si de bunica sa arunce bratara de la Gabi, pe motiv ca ar fi fermecata.

Vrajitoarea Vanessa a fost invitata in emisiunea de astazi, pentru a dezlega misterul bratarii fermecate.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 5 martie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a

Ce parere aveti de emisiunea de astazi?

Un comentariu la “Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 5 martie 2015, ora 14”

  1. 1
    Cosmina Says:

    Sper ca Ana sa nu fii luat cea Mai proasta decizie a vietii ei la in
    Inceput de drum ca adult.Insa Daca revedeti zambetu Lui Gabi dupa ce ea a fucut alegerea si s-a asezat la el in brate,cand Andreea anunta publicitate,el si-a dat seama si a mascat imediat iesirea.Asta arata ca se pricepe la disimulare.Iar daca asa e ,vai de Ana.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free