Emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 13 ianuarie 2015, ora 14.00


13-ian-2015-danut-mpfm4

Scurt rezumat al emisiunii:

Inainte de Finala de sambata trecuta, Danut a incercat sa aiba o ultima discutie cu Carmen in care i-a spus acesteia ca ea nu este o obsesie pentru el si ca o place cu adevarat. Concurenta a fost insa foarte vehementa si s-a aratat hotarata sa incheie orice relatie cu el.

Vineri, Danut impreuna cu Cristian si Tedor au mers la karting. Acolo Danut s-a intalnit cu prietenii lui, care l-au sfatuit sa renunte la Carmen si sa mearga mai departe in competitie singur.

La sfarsitul saptamanii trecute, mama lui Danut a venit in emisiune si l-a sfatuit, la fel ca si prietenii lui,  sa renunte la relatia pe care o avea cu Carmen.

De sambata, Danut si Carmen nu-si mai vorbesc deloc, iar Carmen a motivat faptul ca a dorit sa-i respecte dorinta mamei lui.

Doamna Dorina a intervenit telefonic din nou astazi. De data aceasta, mama lui Danut nu a mai fost atat de categoria si a recunoscut ca a fost cam dura la adresa lui Carmen, dar nu ar fi impotriva unei impacari intre cei doi, daca asta l-ar face fericit pe Danut.

Aici gasiti emisiunea: Reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 13 ianuarie 2015, ora 14 – partea I, partea a II-a

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiunea de astazi?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free