Un nou cuplu in Grupul Vesel


maini-amici-cuplu-mpfm4

Daca in urma cu o saptamana, Danut si Carmen anuntau ca formeaza un cuplu si hotarau sa devina iubiti din simpli “amici speciali”, se pare ca astazi in Grupul Vesel a aparut un nou cuplu.Este vorba despre Catalin si Madalina.

Desi nimeni nu se astepta la asa ceva, se pare ca intre cei doi “amici” au iesit la iveala anumite dorinte si sentimente, cu toate ca pana acum ceva timp, intre Madalina si Catalin nu se intrevedea nicio apropiere mai speciala.

Vrajit de miscarile ei pe ringul de dans si felul ei de a fi, in Catalin s-au trezit dorinte nebanuite. El le-a marturisit baietilor ca o place pe Madalina, dar aceasta nu credea in bunele lui intentii.

Desi Madalina le-a spus initial fetelor ca nu il place pe Catalin, se pare ca in noaptea din 7 spre 8 decembrie, cei doi s-au sarutat si au fost amplu aclamati de restul concurentilor care s-au bucurat pentru ei. Iata dovada video ca:  Madalina si Catalin au format un cuplu.

madalina-catalin-mpfm4

La inceputul competitiei, Catalin s-a indragostit de Cristiana, cu care a avut o scurta idila, iar Madalina l-a placut pe Marian.

Ce parere aveti de noul cuplu format din Catalin si Madalina?

Articol realizat de Raluca Neagu

Sorry, there are no polls available at the moment.

2 comentarii la “Un nou cuplu in Grupul Vesel”

  1. 2
    Mary Says:

    Un cuplu de domplezenta ,astia doi nu se potrivesc la nimic. Ea inalta si mare el un soricel pe langa un elefant. Cel mai urat cuplu.

  2. 1
    Mariana Pitesti Says:

    Catalin este o fire romantica,sensibila.In acest moment,ei par indragostiti.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free