Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 6 decembrie 2014, ora 14.00 – prima parte


mirela-finala-mpfm-6-dec-2014-ora-14

Vine Mos Nicolae, dar nu cu mana goala, ci cu povesti emotionante de viata si controverse ce va vor pune pe jar.

Mos Nicolae a venit cu sacul plin de cadouri, dar nu toti concurentii se vor bucura ! Cine va zambi si cine va plange? Aflati astazi, de la ora 14:00, numai la “Mireasa pentru fiul meu” !

Un mic promo cu ceea ce veti urmari in emisiune, gasiti aici

Scurt rezumat al emisiunii:

Concurentii au primit sfaturi si incurajari din partea celor dragi.

De curand a avut loc un conflict dur intre Nicolae si Catalin. Tensiunile dintre cei doi au atins cote maxime. Nicolae si Catalin si-au declarat razboi chiar de Ziua Nationala a Romaniei.

Danut: “Nicolae considera ca ii suntem inferiori!”

Nicolae si Danut s-au acuzat reciproc de falsitate.

Catalin: “De multe ori m-am abtinut sa il critic pe Nicolae pentur ca mama este prietena cu mama lui!”

Teodor, doamna Anisoara si Ionela au primit vizita bunicii Maria si a sotului ei, care au venit de la sute de kilometri pentru a le fi alaturi.

Alexandru, tatal lui Teodor, a dorit sa dea un interviu si sa vina in platou pentru a-si sustine fiul si a-i fi alaturi.

Pentru prima oara de la intrarea in competitie, Teodor si-a revazut tatal.

Dupa divort, parintii lui Teodor au rupt orice legatura.

Tatal lui Teodor considera ca Ionela este perechea potrivita pentru fiul lui.

Catalin a iesit la atac, i-a declarat razboi Ionelei careia i-a promis ca o va nominaliza. Tot mai multi concurenti s-au implicat in conflictul dintre Ionela si Catalin.

Mama lui Danut a venit in platou pentru a-si revedea fiul si a-i fi alaturi. Doamna Dorina este de acord cu Carmen si o considera o fata potrivita pentru fiul ei.

Mama lui Danut a spus ca place grupul vesel si nu si-ar dori ca Danut sa se izoleze, odata ce a format un cuplu cu Carmen.

Doamna Dorina a afirmat ca fiul ei este indragostit si ca ii vede in Marea Finala.

Florina, fosta concurenta din sezonul trecut a venit in platoul emisiunii, dupa ce in urma cu o saptamana ea si Danut au purtat o discutie. Fosta concurenta a spus ca il place pe Danut si si-ar dori sa reintre in competitie pentru el.

Danut s-a aratat interesat de ea doar pentru o aventura inainte sa formeze un cuplu cu Carmen, dar odata cu formarea cuplului, concurentul a spus ca pentru el conteaza doar Carmen si relatia pe care o are cu ea, motivand ca are sentimente puternice pentru aceasta.

Acest rezumat a fost realizat de Raluca Neagu

Aici gasiti emisiunea: Reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 6 decembrie 2014, ora 14 – partea I, partea a II-a

Daca vreti sa vedeti cele mai importante momente din emisiune, urmariti aceasta postare de pe pagina de facebook a blogului: www.facebook.com/MPFM.RalucaNeagu

Un comentariu la “Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 6 decembrie 2014, ora 14.00 – prima parte”

  1. 1
    Mariana Pitesti Says:

    Florina,s-a facut de rusine.Daca era cu cap nu venea in gala.Ea nu a vazut ca Danut facuse deja un cuplu cu Carmen.Sper ca si-a dat seama ce impresie isi facuse Danut despre ea,dupa ce s-a dat materialul,cu discutiile ce le-a purtat Danut cu baietii,dupa plecarea fostilor concurenti!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free