Detalii de la intalnirea din Centrul Vechi


intalnire-centru-vechi-danut-raluca-neagu

Asa cum v-am promis in postarea precedenta, revin cu acest articol in care voi incerca sa povestesc cat mai pe larg ceea ce s-a intamplat la intalnirea din Centrul Vechi si ceea ce i-am transmis lui Danut acolo.

Fac acest articol pentru a spulbera orice interpretare, legata de faptul ca as avea ceva impotriva vreunui concurent din competitie.

Ei bine, ma aflam cu sotul meu in Centrul Vechi si stiind ca in acea seara urma sa aiba loc si iesirea concurentilor din Echipa Mireselor Intunecate (Cristian, Danut, Catalin, Elly, Carmen, Roxana, Madalina si Simona) cu ocazia Halloween-ului, m-am gandit ca ar fi bine daca m-as intalni si cu Danut, deoarece ne cunoastem si stiam ca in ultimele zile starea lui de spirit nu fusese una tocmai buna.

Am mers acolo cu gandul sa-l incurajez si sa-i ridic putin moralul, pentru ca se simtea foarte rau de doua zile. Asa cum a spus si el, decizia lui Catalin (pe care il vedea ca pe un bun prieten) de a nu-l include in lista baietilor cu care sa iasa la activitatea castigata de acesta, si anume karting, a fost ca un dus rece, care l-a facut sa vada cu alti ochi competitia si faptul ca acolo nu are prieteni ci doar colegi.



Pana in acel moment, Danut a crezut ca toti concurentii ii sunt prieteni si ca poate avea incredere in ei si brusc s-a trezit la realitate in momentul in care a realizat ca nu este asa. Danut este un tip care acorda credit inca de la bun inceput oricarei persoane si isi face repede prieteni, de aceea dezamagirea pentru el a fost atat de mare.

Cand a ajuns in Centrul Vechi alaturi de ceilalti concurenti l-am vazut pierdut si bulversat de toata lumea care se afla acolo, iar el incerca sa gaseasca o figura cunoscuta. In momentul in care ne-a vazut, i s-a luminat fata si l-a cuprins emotia, pentru ca nu se astepta ca pentru el sa vina cineva.

Danut mi-a povestit ceea ce se intampla cu el in perioada aceea si despre faptul ca era cu moralul la pamant. Mi-a spus ca nu ii este usor sa stea inchis si ca a avut pentru un moment gandul de a renunta la tot, dar din respect pentru cei din grupul din care facea parte, pentru emisiune si pentru sustinatorii lui, a decis sa mearga mai departe. I-am aprobat decizia de a nu renunta la competitie, apoi i-am transmis mai multe mesaje de incurajare din partea mamei lui, a prietenilor si a sustinatorilor.

Am incercat pe cat posibil sa-l incurajez si sa-l fac sa aiba din nou incredere in el.

I-am spus ca mama lui si-ar dori ca el sa formeze un cuplu cu Carmen, dar ca ii va fi alaturi indiferent de ce decizie va lua el.

De asemenea, i-am mai spus ca foarte multe persoane considera ca el si Carmen s-ar potrivi si ar dori sa ii vada intr-un cuplu. Danut a recunoscut ca este o fata foarte buna, ca o place, ca au foarte multe in comun si ca se simte bine in compania ei, dar mi-a facut si un semn catre inima, ca acolo inca nu simte ceva si ca va face ceea ce simte. Atunci eu i-am spus ca indiferent daca va face acum un cuplu sau nu, noi vom fi alaturi de el.

Danut a avut mai multe curiozitati, dar si cateva nelinisti legate de el si de competitie. Primul lucru care m-a intrebat a fost: “Cum sunt vazut in exterior?” si m-a rugat sa-i spun daca a gresit cu ceva.

Am incercat sa ii aduc la cunostinta parerile si impresiile celor din exterior.

I-am spus ca este urmarit non-stop pe Antena Play si ca ar trebui sa aiba mai multa grija la glume, pentru ca unele sunt interpretate gresit (m-am referit la cele cu tenta sexuala si nu numai).

Un alt lucru despre care a fost curios sa afle a fost: in cine poate avea incredere din competitie si in cine nu.

I-am spus: “O persoana in care poti avea totala incredere in aceasta competitie si in fata careia iti poti deschide sufletul fara niciun fel de teama, este Carmen.” De asemenea, i-am spus ca si Roxana este o tipa ok si in care poate avea incredere.

Legat de persoanele in care nu ar trebui sa aiba prea multa incredere, am incercat sa-i transmit ceea ce stiam din afara.

Despre Marian, i-am spus ca nu ii este prieten. El a fost surprins sa auda asta si mi-a spus ca si-a dat seama, dar ca nu stia daca lumea de acasa a observat acest lucru.

Vreau sa fac si precizarea ca nu l-am numit “vulpoi” pe Marian.

Danut mi-a spus si despre Elena, faptul ca nu intelege de ce il tot inteapa si are ceva cu el. I-am zis ca rautatile ei la adresa lui au fost nefondate.

Legat de Simona, i-am spus sa aiba grija la interpretari, pentru ca in exterior se intelege ca el si-ar dori sa faca un cuplu cu ea. Danut a ramas surprins sa auda aceste lucruri si mi-a spus ca nu este adevarat daca s-a inteles asa, pentru ca el nu are nici cel mai mic gand de a forma cuplu cu ea.

Nu i-am spus nimic de Madalina si nici de restul concurentilor.

De asemenea, i-am transmit lui Danut si faptul ca nu ar trebui sa aiba incredere in oricine si ca ar trebui sa fie atent.

La un moment dat, Catalin m-a intrebat: “Tu esti fata care zicea ca vine pentru el in februarie?”. I-am zis ca nu.

Pentru a spulbera interpretarile care au venit din exterior, vreau sa va spun ca in marea majoritate a timpului Danut a stat in compania lui Carmen, cu care s-a tinut cand de brat, cand de mana.

carmen-danut-mpfm4-centru-vechi

Le-am spus amandurora ca le sta foarte bine si ca sunt foarte frumosi, dar si ca foarte multa lume ii iubeste atat impreuna, cat si separat. I-am sfatuit sa se sprijine unul pe altul si sa isi fie alaturi in competitie.

De asemenea, am transmis tuturor concurentilor ca sunt o echipa foarte buna si de gasca.

Spre final, Danut m-a rugat sa le transmit tuturor celor care il sustin ca le multumeste si ca ii iubeste pentru faptul ca ii sunt alaturi si spera sa nu-i dezamageasca.

Articol realizat de Raluca

8 comentarii la “Detalii de la intalnirea din Centrul Vechi”

  1. 8
    florea Says:

    Danut ai grija de Carmen daca poti s -o intelegi a avut aceleasi probleme v-a lipsit dragostea mamei sunteti frumosi iubiti ce va uneste faceti un cuplu frumos

  2. 7
    OTY Says:

    Raluca, cine vrea sa vina la tine pe blog , sa o faca, nu-i obliga nimeni sa-ti „invadeze” spatiul, asa ca,…o sa-l votez pe Danut !

  3. 6
    Mary Says:

    Danut si Carmen nu se potrivesc. Ea este un cadru didactic responsabil,este o fata deosebita si merita ceva mai bun decat Danut.Danut este un increzut,un carcotas si nu are ce cauta in aceasta emisiune.

  4. 5
    mariana neagu Says:

    Foarte bine ai procedat, mami are toata increderea in tine

  5. 4
    doina bura Says:

    Bravo Raluca , nu vad de ce trebuie sa dai explicatii cuiva , asta ai simtit – asta ai facut , mai ales ca va si cunostea-ti dinainte de competitie , cui nu-i place e problema lui .
    Nu trebuie sa dai socoteala nimanui de ceea ce faci . :)

  6. 3
    Mariana Pitesti Says:

    Raluca,tu stii ca totul se interpreteaza,oricat de corect esti,tot sunt binevoitori sa interpreteze cum vor ei si cum le convine situatia.Este bine ca ai explicat,insa sa fii sigura ca tot se va interpreta,daca se doreste acest lucru.Noi te cunoastem si avem incredere in tine.Pupici

  7. 2
    marianatoma Says:

    Raluca ar fi bine sa spui intregul adevar nu cel pe care incerci sa ni-l bagi pe nas aici. Dar tu nu ai fost niciodata sincera, totdeauna ai avut partipiuri asa cum ai si acum. Ai un blog si ar trebui sa fi impartiala dar nu este deloc asa. Urat din partea ta, foarte urat. De astazi inainte nu o ai intru pe blogul tau, si ca mine sunt foarte multe persoane, care suntem pe un grup.

  8. 1
    valentina stefan Says:

    BRAVO RALUCA !! FOARTE FRUMOS SI FFF. CORECT TE PUP FATA NOASRA FRUMOASA .

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free