Mihail a vrut sa sara gardul! Afla ce l-a facut sa se razgandeasca!


mihail-mpfm-sezon4

De curand, concurentul Mihail a avut un gand nebun, si anume acela de a parasi competitia. La fel ca si ceilalti baieti fara mame in competitie, Mihail a fost dezamagit de graba cu care fetele si-au facut alegerile inainte de a cunoaste mai bine toti concurentii.

Cu toate ca situatia lui nu se intrevedea la fel de sumbra ca si a celorlalti, pentru ca saptamana trecuta in urma intalnirii cu fetele a fost singurul care a ales-o pe Carmen si ea s-a aratat cat de cat multumita de alegere, de sambata concurentul a primit o veste care l-a rascolit.

carmen-mihail-mpfm4

Carmen a transmit prin Raluca, un mesaj catre concurentul Danut, prin care ii spunea acestuia ca il pupa. Atat Danut, cat si Mihail au ramas uimiti de mesajul concurentei, neintelegand alegerea fetei.

Desi multi s-ar fi asteptat ca acesteia sa-i fi placut de Mihail, Carmen le-a marturisit fetelor ca in urma intalnirii cu baietii, ea l-a placut pe Danut, despre care a spus ca este genul ei.

danut-carmen-mpfm4

Dupa ce Raluca s-a intors in Casa Fetelor fara niciun mesaj din partea lui Danut, Carmen a regretat decizia de a-i da de inteles acestuia ca il place si a vrut sa retracteze cele spuse.

Saptamana aceasta, fetele au incercat sa “dreaga busuiocul” si i-au transmis lui Mihail ca s-a inteles gresit mesajul transmis de Carmen (prin Raluca) lui Danut si ca de fapt ar fi fost pentru el.

Dupa aflarea acestui lucru, lui Mihail i-a mai venit inima la loc si a decis sa ramana pe mai departe in competitie, urmand sa vada ce se va intampla in continuare.

Joi, Mihail a avut parte de intalnirea cu inca 4 fete alese de mame (Simona, Ionela, Cristiana si Elena). Dintre acestea, Mihail a ales-o pe Ionela. Din pacate, fetei nu i-a placut de el.

Cu cine credeti ca s-ar potrivi mai bine Carmen: Mihail sau Danut?

Articol realizat de Raluca

Un comentariu la “Mihail a vrut sa sara gardul! Afla ce l-a facut sa se razgandeasca!”

  1. 1
    emok Says:

    Mihail e frumusel.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free